2777
2789
عنوان

جاری خانوم 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 42 پست
ازش فاصله بگیر حتی زیاد خونشون نرو، هرچی هم گفت سر بسته جواب های بده که به نفعت باشه، حتی اگه عصبانی ...

تو عقده هفته ای یبار میبینم. ولی وقتی میبینمش هی ازم سوال میکنه مثلا یروز سوال میکرد میگفت تو هنوز دختری یا زنی . چنددبار در هفته رابطه دارین 

✨خدایا امیدم توئی✨

جاری من مبلغ دارایی هامون رو تا قرون آخر درمیاره یعنی قیمت خونه‌ای که نشستیم و اینا و مقایسه میکنه، البته پیش خودش ولی هر از چندگاهی سوتی میده و میفهمم.

سطح تحصیلی بچه‌هام خیلی براش مهمه، بعد از هر امتحان و ازمونی به بهانه‌های واهی زنگ میزنه و حرفو به اون سمت میکشه تا ته توی قضیه رو دربیاره.

البته من زیاد رو نمیدم ولی درکل خیلی درگیره😁🥴

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خنثی باهاش رفتار کن و اصلا ناراحت نشو خودش دیگه پاپیچت نمیشه، بعد حتما و حتما اینو بگو: همسایه مامانم یه زن جوون بود اینقدر غیبت میکرد اینقدر همه رو ناراحت میکرد، و سرک میکشید تو زندگی بقیه، که هیچکس نمی‌خواست اصلا ببینتش ، آخرش با نفرین های بقیه دق کرد و مرد! همینو بگی کار سازه    

غصه نخور درست میشه.
جاری من مبلغ دارایی هامون رو تا قرون آخر درمیاره یعنی قیمت خونه‌ای که نشستیم و اینا و مقایسه میکنه، ...

اون دیگه چقد بیکاره والا 

✨خدایا امیدم توئی✨
چرا فکر میکنی حسادت میکنه؟ چه چیز برتری نسبت بهش داری؟

بضیا کلا بیمارن من ی زنمو دارم‌ خودش زکدگی خوبی داره یهو میبینی ب ی خانم ک ب سختی تو دهات زندگی میکنه حسادت میکنه😐😐😐😐زندگیشو بهم میزنه 

یا ب زنداداشش ک 3 تا بچه معلول داره حسادت میکنه 😕😕😕😕😕😕بضیا بیمارن 

ازتوبزرگه یاکوچیک

خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
تو زندگیش مشکلی نداره احتمالا؟

نمدونم والا اصلا نمیپرسم ولی شوهر من خیلی با اخلاق تر و سر ب زندگیه ولی برادرشوهرم کمتر ولی خداییش خوبه ها جاریم ناشکریمیکنه

✨خدایا امیدم توئی✨

سگ محلش کن

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸