2777
2789

سلام پسرتونو بردین دکتر کاظمی راشد ویزیت کرد یانه چی گفت

از کدوم شهرستانین منم شهرستانم میخوام پسرمو ببرم

لطف میکنین جواب بدین

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوزنبردم برای دوسه روز دیگه وقت گرفتممشکل پسرتون چیه؟

برا سه شنبه وقت گرفتین ؟تلفنی یا حضوری ؟

مشکل پسر منم هایپوسپادیازیس هس

پسرتون چند سالشه؟ برا من اردیبهشت ۴سال کامل میشه

قراربود ببرم دکتر داود بادبرین جراحی کنه فردا، که بردم

دکتر خودش تو تبریز که از بچگی برا کنترل میبرم پیشش

دکتر کاظمی راشد رو پیشنهاد داد اینم بگم اولش گفت ببر پیش

بادبرین الآنم میگه کاظمی راشد

منم نگا کردم تو سایت برا یکشنبه حتی وقت پر هم نداره

قراره سه شنبه حضوری ببرم ببینم میتونم ویزیت بگیرم

شما قراره عمل کنین یا میخواین ویزیت شین

ببخشید اندازه طومار شد ❤️

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
برا سه شنبه وقت گرفتین ؟تلفنی یا حضوری ؟مشکل پسر منم هایپوسپادیازیس هسپسرتون چند سالشه؟ برا من اردیب ...

بله برای سه شنبه وقت گرفتم

هرروز باید سایت شفاداک رو چک کنی تادیدی وقت گذاسته زود رزرو کنی

پسرم ۳سالشه

دکتر پسرت کیه؟

من تابستون یباررفتم کاظمی راشد اون موقع شرایطمون جورنبود عمل نکردیم،

من برای سه شنیه از اصلان آبادی هم وقت گرفتم،میخوام نظراونم بدونم

سه شنبه شاید همو ببینیم اونجا

ازکدوم شهری شما؟

بله برای سه شنبه وقت گرفتمهرروز باید سایت شفاداک رو چک کنی تادیدی وقت گذاسته زود رزرو کنیپسرم ۳سالشه ...

شفاداک رو نگا میکنم برای ۱۶فروردین وقت داره

دکتر پسرم هادی کیانور هس

من مسعود جمشیدی هم بردم دکتر داوود بادبرین هم بردم

وقت نداشت بگیرم سه شنبه حضوری میرم شاید بتونم وقت

بگیرم نشون بدم

دکتر پسر من گفت اگه جراحی داخلی بود میگفتم داوود بادبرین

یا اصلان آبادی ویا هم دکتر جمشیدی

ولی این کار دکتر کاظمی راشد هس

بله برای سه شنبه وقت گرفتمهرروز باید سایت شفاداک رو چک کنی تادیدی وقت گذاسته زود رزرو کنیپسرم ۳سالشه ...

پسرت الان چند سالشه

هزینه عمل تابستون چقدر خواست

من از میاندوآبم

پسرت الان چند سالشه هزینه عمل تابستون چقدر خواست من از میاندوآبم

سه سالشه

۵تومن خواست ،البته تابستون نبود اردیبهشت ۴۰۴بود

اونموقه بیمارستان کودکان عمل میکرد که هزینش خیلی ناچیز بود

امروز زنگ زدم همون بیمارستان گفتن دیگه اینجا نمیاد دکترراشد نه درمانگاه نه جراحی

شهریار زنگ زدم اونجا میره برای غمل

کو من الان شفاداک رودیدم ۱۶فروردینم که وثت نداره

چرا وقتی من نگا کردم داشت

سه سالشه۵تومن خواست ،البته تابستون نبود اردیبهشت ۴۰۴بوداونموقه بیمارستان کودکان عمل میکرد که هزینش خ ...

این دفعه ببری میبری بهتون وقت جراحی بده

شما از کدوم شهرین؟

بله ان شالله اگه خدابخوادهمشهری هستیم

انشالله بعد عید جراحی میکنین یا قبل عید