2777
2789

بانویی با قلبی مهربان دلش بچه اس برا همه خوبی میخاد فداکار احساسی خشم بی جا داره بی فکر عصبانی میشه منو حتی یه دونه هم دوست نداره از نفرینایی که میکنه قلبم شکسته آخه تمام وجود مه ولی نمی دونه براش جنگیدم ولی نفهمید ازش دل گیرم اما وابسته شدیدم بهش و تمام وجود مه خدا سایشو باهمه بداخلاقیاش رو سرم نگه داره خدا از عمر من کم کنه به عمر مامانم اضاف کنه انشالله همه عمرش رو با عذت و سلامتی زندگی کنه.. کاش میفهمید این برکه بی اعصابه بد عاشق مادر شه نفسش به نفسش بنده 

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠

فقط اسطوره مظلوميت و صبر و گذشت و مهربوني😍

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خصوصیات مامانم کم نیست بسیارمهربون وصبوروازخود گذشته،به خاطر آینده من و خوشبختی من ازدواج نکرد،واز خودگذشتگیش منوآزارداد،توبغل خودم بودوقتی روح قشنگش پرکشید،مامان قشنگم ،قربون شکل ماهت برم،همیشه مدیونتم،دوستت دارم  دوستت دارم  دوستت دارم  

چه زیبا نوشتی

فکر نمیکنم هیچکس عشق من رو به مادرش داشته باشه و اینقد اذیتش کرده باشه 

همین الان داشتم گریه میکردم که کاش میفهمید چقدر دوستش دارم 

معتاد خاستم نباشه 17سال جنگیدم اولا شعر می گفتم تو سن کم بعد به پاش افتادم بعد زدمش بعد ال نمایش کردم بعد جون عزیز اش قسم دادم هزارتا کار هزارتا دعوا آخه یه بچه نمیتونه مادری که مثل جواهر هست رو پای بساط ببینه نمیدونم چشم بود چی بود تو خونه ای که جز شادیوسلامتیو پول هیچی نبود یهو سرو کله این کوفتی پیدا شد و همه چی و کرد جنگ و دعوا مادر با حوصله کدبانو من شد یه آدم بی انگیزه بی حوصله همه هنوز که هنوزه حسرتش رو میخورن بسکه عزیزه. اما خودش مثل قبلش نیست بی اعصاب شده از من خسته شده از هم چی دیگ مثل قبل نیست 

براش دعا کنید خدا وجودش رو پاک کنه 

خدا مادرش رو نبخشه که گذاشت جلوش و با حرف اش بین منو اون تفرقه انداخت 

خدا حفظ کنه همه مادرها رو...

فرشته به تمام معنا ،فداکار ،زحمتکش،تکیه گاه 

مادرم فرشته ایه که جوونیش واسه من و خواهر برادرم گذاشت هم پدر بود هم مادر واسمون

دعای همیشگیم سلامتیشه 

تازه ازدواج کردم و تنها شده یکم دلم خیلی گرفته واسه تنهایش 

سلامتی همه مادرای زحمتکش سرزمینم

فکر نمیکنم هیچکس عشق من رو به مادرش داشته باشه و اینقد اذیتش کرده باشه  همین الان داشتم گریه م ...

ان شالله که سایش ۱۲۰ سال بالا سرت باشه و تنش سالم باشه. و همیشه شادی و خوشحالی تو خونتون باشه

ان شالله که سایش ۱۲۰ سال بالا سرت باشه و تنش سالم باشه. و همیشه شادی و خوشحالی تو خونتون باشه

انشالله. خدا شما و مادر گرامیان رو هم حفظ کنه