2777
2789

تمومش خلاصه میشه تو یه کلمه فداکار....

عاشق بچه هاش و مهربون الهی قربونش برم  دردش به جونم عشقمه .

من یه آفرودیتم   🌼تو میتوانی ساعت ها بنشینی و پشت سر من حرف بزنی   خیال‌بافی کنی  قضاوت کنی ،به من تهمت بزنی یا حتی فحش بدهی اما بهتر است بدانی درست همان لحظه‌ای که تمام وجودت پر از کینه شده من در بهترین کافه‌ی شهر نشستم و بستنی وانیلی می‌خورم با تزیین توت فرنگی🍨🍧🍦 خوشمزه است   امتحان کن  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامان من . فقط مامانم نیس دوستمه خواهرمه خلاصه همه چی ... 

خیلی ب فکره منه . عاشقشمممم

معجزه یعنی اینکه حسین و برادرش عباس ، منِ روسیاه رو قابل بدونن و حاجتم رو بدن .خدایا شکرت 💙            خدایا از اولش سپردمش دست خودت تو دلیم رو . خودت نگهشدار. خدایا شکرت 

دلم برات تنگ شده مامان مهربونم که حتی آدمایی که در حقت بدی کرده بودنم توی قلب بزرگت جا میدادی اونهمه سختی کشیدن حقت نبود😔😔😔😔

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

عجیب مهربون و از خود گذشته و دلسوزه. زمانی که ازدواج نکرده بودیم. با بدترین حال و مریضی بازم همه چی واسمون اماده میکرد. الانم خیلی هوامو داره. خیلی غصه برادر مجردمو میخوره سر و سامون بگیره.خود بهشته🤩🤩

کلمه “مادر” فقط یک کلمه نیست، مادر که می گویی می توانی مزه عشق و مهربانی را روی زبانت احساس کنی، انگار خداوند دنیایی از دلسوزی و زیبایی و فداکاری را در یک کلمه خلاصه کرده و آن مادر است!

یکبار برای همیشه بیاید کنار هم انسانی زندگی کنیم؛ جوری که دیگه جایی برای حسرت نمونه. همه نگن ای کاش مردم یخورده باهم مهربون تر بودن ببین منو شاید غیر ممکن به نظر بیاد ولی شدنی ـهتنها راهش فقط شروع تغییر از خودمونه.هر فردی به تنهایی بدون در نظر گرفتن اینکه آیا دیگران هم در این پویش شرکت میکنند شروع به ایجاد حس خوب کنه.نتیجه قطعا لذت بخش خواهد بود...

مهربون و دل رحم و فداکار..قربونش برم انقد خوبه اصلا تو یه جمله نمیشه خصوصیات خوبشو بگم

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

مادر .تکیه گاه ..مادر غم خور بچه هاش  ..مادر عشق  ..مادر فرشته ی خوبی ها  و..........هر چی بگم کم گفتم 

🌹🌹به خاطر ه خاطره هایت خاطرت در خاطرم خاطره انگیز ترین خاطره هاست 🌹🌹🌹🌹