2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 68 پست
چقدر پول باید بزاریم تو زراعت؟

هر چقدر دوست دارين من نمونه شو ميگم الان ٨٠ ميليون تو بانك ايران ٦٠٠ تومن سودشه اگه همون پول رو تبديل ب لير كنيم تقريبا ٣٨ هزار لير ميشه و سودش ميشه تقريبا هفتصد لير  كه ب تومن ميشه يك ميليونو پونصد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هزینه زندگی دانشجویی رو جا انداختیاااا نیم ساعته منتظریم با دوستم  حواست نبود 😥

اهان شرمنده الان خوندم ببين همه چي بستگي ب نوع زندگي كردن داره و كدوم شهر بخواي زندگي كني ولي ي دانشجو با ماهي ٢٠٠٠ لير كمتر هم ميتونه زندگي بكنه

والا ما تا همین حد از دستمون برمیاد هرجا بجز ایران 

عزيزم اگه شما بتونين مبلغ ٣٠٠ هزار لير توي بانك بزارين ماهي تقريبا ٧٥٠٠ لير بهتون ميدن و ميتونين ي زندگي عالي و به قول معروف لاكچري داشته باشين

میشه تجربه خودتون رو از مهاجرت و اینکه چطوری اقامت گرفین و کار پیدا کردین کامل تو ضیح بدین؟

عزيزم من تركيه كشور موقته برام من با شوهرم كه دوست بوديم مجبور شديم از ايران بيايم بيرون بنا ب ي سري دلايل و الان دارم كارامو ميكنم برم كانادا ب واسطه خالم و اقامت تركيه رو ندارم كار هم من كار نميكنماول پول توي بانك داريم بعد شوهرم صرافي ميكنه و همين طور برق كاره ما خونه اي كه اجاره كرديم با آيدات ماهيانه هزار لير هستش پول برق و گاز هم كنترل ميكنيم و سعي ميكنيم بيشتر لباساي گرم بپوشيم تا همه پكيج ها رو روشن كنيم كه البته تمام كشور ها غير از ايران اين رويه رو دارن و پول برق و اب و گازمون تقريبا ماهي پونصد ليره  

اما شهریه دانشگاه هم باید بهش اضافه کنین

شهريه دانشگاه بستگي به رشته داره رشته دانشگاهي پزشكي بدون كنكور با تمام خزينه هاي خورد و خوراك بهترين دانشگاه انكارا سالي پنجاه هزار ليره