2777
2789
عنوان

مهاجرت

1539 بازدید | 68 پست

سلام. من و نامزدم تصمیم به گرفتن اقامت ترکیه گرفتیم ولی هیچ آشنایی نداریم توی ترکیه ک بتونه راهنماییمون کنه و حقیقت رو درمورد شرایط اونجا بگه. آژانس های مهاجرتی هم ک فقط ب فکر سود خودشونن 

کسایی ک تجربه دارن یا از اعضای خانوادشون کسی اونجا هست یکم راهنمایی میکنین؟

درمورد شرایط کار و خرید خونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم لایک کنین لطفا

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اگه بتونید یه ملک به ارزش دقیقشو نمیدونم فک کنم یک میلیارد و نیم خودمون بخرید اقامت میگیرید 

ببخشيد من متوجه منظورتون نشدم ولي غير از ملك خريدن راههاي مختلفي براي اقامت هست كه به صرفه تر و اسان تره