2777
2789
عنوان

مهاجرت

| مشاهده متن کامل بحث + 1539 بازدید | 68 پست
اشنا ما اونجاس....میگه هزینه ها خیلیییییی بالاس ‌....همه اعضای خانواده کار میکنن ولی نمیرسن به ...

پسر عموی من با زنش و مادر زن و بردار زنش رفتن

۵ سال اونجا بودن هرچی کار میکرد میشد خرج آب و برق و ...

هیچی براش نمیموند

به زنش گفت برگردیم خسته شدم . زنش نیومد با مامانش اونجا  موندن

پسر عموم طلاقش داد برگشت ایران

الانم نامزد کرده.

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نفري ٧٠٠٠ هزار يورو ميگرن پاس تشابهي ميزنن براتون پرواز از استانبول به انگليس اما بازم معلوم ني ...

چه عجیب ..این مبلغ فقط برای پاس تشابهی برای انگلیس ؟ یعنی هر کشور قیمتش فرق داره ؟ اینو راحت میشه با پول گرفت؟

میشه راههای گرفتن اقامت و با هزینه اش بگین ممنون

عزيزم بهترين راه اقامت توريستي هستش شما پولتون رر چنج ميكنين و به جاي خريد خونه توي زراعت بانك كه معتبر ترين بانك اروپا و خاورميانه هستش ميزارين با سود ٢٢ در صد كه تا زماني كه كار پيدا نكردين سود پولتون بتونه كمكتون كنه و ي خونه اجاره ميكنين و قلنامه رو نوتر  ميكنين و فكر ميكنم با  نفري ١٨٠٠ لير  بهتون اقامت ٦ ماهه ميدن بعد شيش ماه اگه شرايطتتون خوب بود و مشكلي براي دولت تركيه نداشتين تمديد تا ي سال و همينجور سال به سال تمديد بعد پنج سال پاس تركيه رو ميگيرين و ازادين به فكر ميكنم ٢٤ كشور بدون ويزا سفر كنين

پاس تشابه چیه؟ اگه نتونه رد بشه پولش پریده؟

يعني پاس مال كسيه كه اقامت انگليس رو داره و شما رو گريم ميكنن تقريبا شبيه اون شخص ميشين بعد كه رسيدين پاس رو پاره ميكنين بله پول پريده ميشه

عزيزم بهترين راه اقامت توريستي هستش شما پولتون رر چنج ميكنين و به جاي خريد خونه توي زراعت بانك كه مع ...

یه سوال دیگه مثلا هزینه رهن خونه و خورد و خوراک و قبض چقدرا برا یه خانواده ۳ نفره