2777
2789
عنوان

اشپزی

92 بازدید | 16 پست

قورمه سبزی چن ساعت بپزه خوب جا میفته من 1 ظهر گذاشتم ینی یه رب پیش تا 10 شب خوب میپزه؟گوشتشو جدا پختم بعد ریختم توی خورشت

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم اینجوری میزازم اکه دیدی داره گوشتش له میشه گوشتاشو دربیار بقیه رو خووووب بزار جا بیفته عالیه میشه انگشتاتونم میخورین

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
قورمه سبزي يا سبزي قورمه؟ مسئله اينست🤔

قورمه سبزی   

سبزی قورمه فقط به سبزیش میگن...

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
قورمه سبزي يا سبزي قورمه؟ مسئله اينست🤔

البته ترک‌ها جابه‌جا میگن. که اونم به خاطر دستور زبانشونه.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
مگه کله پاچست این همه ساعت همه چیش وامیره ک نهایت تا ساعت ۶ خاموشش کن

شاید بریم بیرون تا عصر میپزه باخیال راحت میرم

والا چنوقت پیش ینفر تو یه تاپیک گفته بود من از شب میزارم بپزه واسه ناهاره فردا😐

تُن ماهی میخوری فازه کوسه ور ندارررررر😂

شاید بریم بیرون تا عصر میپزه باخیال راحت میرم والا چنوقت پیش ینفر تو یه تاپیک گفته بود من از شب میز ...

منم همیشه ۱۲ بار میزارم تا ۵ ۶ خاموش میکنم جا افتاده و سیاه میشه ...اونا نمیدونم یا شعله پخش کن میزارن یا حجم خورشتشون خیلی زیاده 

خدایا من طاقت انتظار ندارم منو اینجوری امتحان نکن من نی نی میخوام دامنو سبز کن😕