2777
2789
عنوان

وسواس و شک

| مشاهده متن کامل بحث + 21522 بازدید | 162 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین راه درمان وسواس، اصلاح تغذیه با اراده قوی و از اون مهمتر، حتما و حتما خوندن نماز هستش.

ربطش چیه: ربطش اینه که با نماز درست و اول وقت، کم کم از شر افکار منفی و تمام استرسها و دلهره ها رها میشین و یه آدم آروم، صبور، منطقی، شجاع، بااعتماد بنفس بالا میشین. 

عزیزم منم‌سه ماه زایمان کردم دچار وسواس فکری شدید شدم میتونی کمکم کنی

عزیزم، حتما نماز خوندن رو شروع کن. تحت هرشرایطی نمازتو سروقت بخون. بعداز یکماه، بهت قول میدم وسواست، نصف میشه. هرروز هم بطور مرتب ورزش کن و کمی قرآن بخون.

تغذیه ات هم اصلاح کن. هرچیزی که صنعتی هست بذار کنار. تو نت جست و جو کن سبک تغذیه طب سنتی، برات میاره. 

عزیزم، حتما نماز خوندن رو شروع کن. تحت هرشرایطی نمازتو سروقت بخون. بعداز یکماه، بهت قول میدم وسواست، ...

سعی میکنم اما از بس فکرو خیال دارم دیگه وقت این کارا رو ندارم

.از چند سالگی شروع شد؟ و چند ساله گرفتار وسواس هستین و روندش به چه شکل بوده؟ شدت وسواستون؟ از بچگی داشتم اما خیلی کم.. اوجش از 24 سالگی بود.. تقریبا 7_8 ساله.. روندشم افزایشی.. وسواس به انواع بیماری ها بسیار زیاد

۲.نوع وسواستون؟ وسواس به انواع بیماری ها.. مدام فکر می کنم مریض هستم

۳.مجرد یا متاهلین؟ و وسواس قبل یا بعدش بوده؟ آیا ازدواج باعث بهتر شدن یا بدتر شدنش شده؟مجردم.. بوده..

۴.تا حالا داروی شیمیایی مصرف کردین؟ چه مدت؟ چقدر تاثیر داشته؟ اسمش؟ عوارضش چی بوده؟ وابستگی ایجاد کرده؟فلوکسامین 6ماه..وابستگی نداشتم خودم گذاشتمش کنار چون داشتم چاق میشدم ولی کمکم کرده بود

۵.تجربه بستری یا شوک الکتریکی یا هیپنوتیزم یا طب سوزنی و... داشتین؟ نتیجش؟خیر

۶.طبع شما کلا خشک، معمولی یا تر هستش؟ اینو از پوست و حجم هیکلتون میشه فهمید، اگه هیکل درشتی دارین نشونه تر بودن و هر چقدر برعکس باشه نشونه خشک بودن بدنه

طبعم مخلوط سودا و بلغمه

۷.خودتون فکر میکنین طبع گرمی دارین یا معمولی یا سرد؟سرد

۸.مصرف غذا و اشتها و میوه و سبزیجات تو روز برای شما چقدره؟ کلا وضع تغذیتون خوبه یا بد؟ قرص ویتامین مصرف میکنید؟کم غذا هستم.. میوه شاید یه وعده.. قرص ویتامین نمی خورم

۹.سن و قد و وزن؟32 ساله.. 161 قد وزن 66

۱۰.وضعیت محیط اطرافتون به لحاظ استرس و تنش چطور بوده؟ یا بعد اتفاق خاصی وسواس براتون پیش اومده؟یه تنش کوچیک داشتم انگار اون تشدیدش کرد.. الان همه چیز آرومه نسبتا

"BE WITH GOD...BE KING"
.از چند سالگی شروع شد؟ و چند ساله گرفتار وسواس هستین و روندش به چه شکل بوده؟ شدت وسواستون؟ از بچگی د ...

ممنون از اطلاعاتت، همون سودا رو که تو بدنت غالب شده با فصد و داروهای طب سنتی و کلا رعایت غذا از بین ببر

فقط داروی شیمیایی و طب سنتی رو هم زمان مصرف نکن

من الان خوب شدم ولی گاهی که غذامو رعایت نکنم وسواس پیدا میکنم به خصوص قبل قاعدگی چون به طور طبیعی جزو زمانایی هست که سروتونین تو مغز خانوما پایین میاد

ممنون از اطلاعاتت، همون سودا رو که تو بدنت غالب شده با فصد و داروهای طب سنتی و کلا رعایت غذا از بین ...

ممنون عزیزم.. منم قبل پریود خیلی بدتر میشم... سعی می کنم بدنمو گرم کنم.. اما الان 45 روزه پریود نشدم.. خیلی سخته

"BE WITH GOD...BE KING"

منم از ۸-۹ سالگی شروع شده تقریبا ۱۸-۱۹ ساله که دارم(الان۲۷ سالمه)

روندش ازنجوری بوده که از وسواس عملی(شستن زیادی و اسنجور چیزا) شروع شد ولی بعدش منجر به وسواس فکری شد 

نوعش وسواس فکریه ، انقدر به یه چیزی فکر میکنم و اما و اگر میگم که واقعا هیچ کاری نمیتونم بکنم تو اون مدت

متاهلم از مجردی و در واقع بچگی‌ بوده یه کممم شاید بعد متاهلی بهتر شده خیلی کم 

طبعمو نمیدونم ولی درشت هیکل نیستم اما وزنم کم نیست قبلا خیلی لاغر بودم

تجربه هیپنوتیزمو اینا ندارم 

سن و قد و وزنم :۲۷-۱۶۳ سانت-۶۱ کیلو

اتفاق خاصی یادم نمیاد که بعدش اینجوری شده باشم 

شما که صفرایی بودی  مشکل جوش هم داشتی حتما اونو چطور درمان کردی

آره خیلی زیاد

جوش یه بخشش مربوط به بهداشته البته، شستن صورت،  عوض کردن رو بالشتی،  تمیز کردن گوشی با الکل

از یه طرفم عرق بیدمشک، شاطره، کاسنی خوبه

از یه طرفم به من داروی کبد داده که سه ماه مصرف کنم هنوز مصرفش نکردم اون فکر کنم موثر باشه

و میوه و سبزی زیاد خوردن، شربت عسل و آب لیمو و گلاب

اینا رو من جواب میده ولی بازم تک و توک جوش میزنم

باید اون سه ماهو هم انجام بدم ببینم چطوره