2777
2789
عنوان

وسواس و شک

| مشاهده متن کامل بحث + 21522 بازدید | 162 پست
حالا یه چیزی تو بروشور اس سیتالوپرام نوشته تا دو سه هفت قبل و بعدش بعضی قرصای اعصابو نباید بخور ...

باشه میگم.راس میگیا

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
حالا یه چیزی تو بروشور اس سیتالوپرام نوشته تا دو سه هفت قبل و بعدش بعضی قرصای اعصابو نباید بخور ...

فقط یکی از مشکلاتم تپش قلب هم هست که میخوام اونم حل شه😫

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

آره اوناییکه میگن بعد سه هفته بخورید اگه اشتباه نکنم MOI ها هستن.مهار کننده های آمینو اسیدی😐 اه سردرد دارم پریودیمم دارم شروع میشه

چکاوک دعام کن تا سه آذر بهترین حالمو داشته باشم جان عزیزت

آره اوناییکه میگن بعد سه هفته بخورید اگه اشتباه نکنم MOI ها هستن.مهار کننده های آمینو اسیدی😐 اه سرد ...

باشه حتما ولی با دعای تنها مشکلت حل نمیشه عزیزم من زمان خودم خیلی دعا کردم

میدونی من چرا افسرده شدم الان

همش خودمو سرزنش میکنم که من با اینکه طب سنتی بلد بودم همین کتابو از اول خریدم چرا دنبالشون نرفتم چرا به قدر کافی تلاش نکردم

چرا چند سالمو از دست دادم تو زجر سپری کردم

حالا به تو هم میگم سودا زا نخور، برو فصد انجام بده، آزمایش ویتامین و کلسیم بده، قرصتو عوض کن، کتابو بگیر انشالله خدا هم کمکت کنه و حالت خوب بشه

آره اوناییکه میگن بعد سه هفته بخورید اگه اشتباه نکنم MOI ها هستن.مهار کننده های آمینو اسیدی😐 اه سرد ...

همین کلومیپرامین هم فکر کنم جزو قرصایی بود که نباید بعد اس سیتالوپرام بلافاصله خورد

باشه حتما ولی با دعای تنها مشکلت حل نمیشه عزیزم من زمان خودم خیلی دعا کردم میدونی من چرا افسرده شدم ...

من میخوام همین بهم بسازه بخورمش.میگم شاید با گذشت زمان بسازه

چشم عزیزم

مرسی از کمکات

همین کلومیپرامین هم فکر کنم جزو قرصایی بود که نباید بعد اس سیتالوپرام بلافاصله خورد

میگم چکاوک جون.از،روی خون میشه طبع آدمو تشخیص داد؟من رفتم حجامت بهم گفتن سودا و بلغم داره خونت.الان با توجه یه این من ارده شیره بخورم مثلا سه چهار،روز،در هفته به مشکل نمیخورم که؟

میگم چکاوک جون.از،روی خون میشه طبع آدمو تشخیص داد؟من رفتم حجامت بهم گفتن سودا و بلغم داره خونت.الان ...

از رو خون میشه، ارده شیره باید ببینی چه طبعی داره، اگه سرد و خشک (سودا)، سرد و تره (بلغم) نخور

اگه هم از اینا میخوری با مصلحش بخور

در اصل باید ببینی چرا سودا زیاد شده، مثلا من اصلا سودایی نیستم هی میگفتم پس چرا انقدر زیاد شده، بعدها فهمیدم من چون صفراوی هستم و صفرای زیاد به خاطر گرم و خشک بودن سریع میسوزه و تبدیل به سودا میشه به خصوص وقتی فعالیتت کمه یا ناراحتی این فرآیند اتفاق میفته و صفرا به جای انرژی به سودا تبدیل میشه به خصوص یه وقتایی مثل بلوغ و قاعدگی و زایمان و.....

اینو دقیقا ماه رمضون امسال به چشم دیدم. من حالم خب مدتهاست بهتر شده بود ولی ماه رمضون هی چای و خرما خوردم و شربت خنک و میوه نخوردم، بعد یهو شددید وسواس فکری اومد دوباره، بعد فهمیدم خرما درسته گرم و تره ولی زیاد خوردنش گرما و صفرای کبدو زیاد میکنه چای هم که خودش سوداییه، تابستون و گرما و ماه رمضونم باعث افزایش صفرا میشن، منم که ذاتا صفراوی هستم، از یه طرفم حالات روحیم هی ناراحتی و خشم بوده که باعث افزایش سودا و صفرا میشن از یه طرفم نزدیک قاعدگی بوده در نتیجه همه چیز دست به دست هم داده

فهمیدم اینجوریه باید حواسم به بالا رفتن صفرای بدن و خشکی و تری بدنم باشه چون خشکی و حرارت باعث سوختن صفرا میشه

ببین فقط وسواس فکری نیست که، سودا کلا عامل سرطانه

صفرای زیاد کبدو دچار مشکل میکنه

منظورم اینه اگه ما مشکلاتمونو ریشه ای درمان نکنیم از یه جای دیگه دچار مشکل میکنه، اضطراب کمترین عارضه هست حالا 

من یه مدت مدام سرفه میکردم و هی دکتر میرفتم فهمیدم دلیل اونم این بوده

کلا سعی کن سبک زندگیتو سالم کنی، نمک طبیعی دریا (همون دریاچه ارومیه)، روغن طبیعی،  ظرف مسی، ورزش، خواب کافی، میوه و سبزیجات، حذف و کم کردن مواد کارخونه ای و....رو داشته باشی

میگم چکاوک جون.از،روی خون میشه طبع آدمو تشخیص داد؟من رفتم حجامت بهم گفتن سودا و بلغم داره خونت.الان ...

راستی یه چیزی

این اس سیتالوپرام رو من یه مدت یکی صبح یکی شب میخوردم، الان شبی یکی ولی دیگه اون حالات خواب آلودگی رو با یکی ندارم انگار عادت کردم

شاید تو هم کم کم عادت کنی

یه چیز دیگه اینکه

میدونی استرس باعث جلو افتادن قاعدگی میشه

و دو مدل استرس و اضطراب داریم

یکی همین اضطراب معمولی که به هر دلیلی ایجاد میشه

یکی اضطراب بیولوژیکیه که با تغییر ناگهانی شرایط درونی بدن به وجود میاد

من میگم شاید یهو بدون شروع ملایم قرصو خوردی بدنت دچار اضطراب بیولوژیکی شده و برای همین قاعدگیت جلو میفته

راستی یه چیزی این اس سیتالوپرام رو من یه مدت یکی صبح یکی شب میخوردم، الان شبی یکی ولی دیگه اون حالا ...

آره درسته شاید.ولی آسنترارو تدریجی میخوردمم همونطوری شدم.

فک کنم طبع ارده گرم باشه حالا خشک یا ترش رو نمیدونم .تو نت نوشته برا رفع سردی و رطوبت عالیه.

منکه وقتی میخورم کمترم سردم میشه😊

آره ایشالا که بدنم عادت کنه.من دیروزم همون سه چهارم رو خوردم.امشبم همون دوز رو میخورم.ایشالا تا وقتیکه عادت کنم کاملا.

عزیزم منم‌سه ماه زایمان کردم دچار وسواس فکری شدید شدم میتونی کمکم کنی

اگه خیلی شدیده و از کار و زندگی انداخته اولش دارو بخور، تحت نظر روان پزشک 

کنارش طب سنتی به خصوص فصد رو پیگیری کن که سودا دفع بشه، سودا زا نخور، طبعتو اصلاح کن، پیش دکتر طب سنتی خوب برو مثلا هر سه هفته یه جلسه برو پیگیری کن 

کتاب هم برای روان درمانی بخون چون روان درمان خوب پیدا نمیشه به راحتی یا هزینشون زیاده

من بخاطر  اسم بچم به این روز افتادم اصلا قبلش اینجوری نبودم

به خاطر اسم بچه نیست، اینم نبود سر چیز دیگه به خاطر بیولوژیک بدن و مغزتون اینطوری میشدین

کتابو حتما بخون خیلی خوبه اینترنتی هم میشه خریدش سبزه