2777
2789
عنوان

وسواس و شک

| مشاهده متن کامل بحث + 21522 بازدید | 162 پست

فک میکنم خشک یا معمولی باشم.قدم ۱۶۵.وزن۶۲.سنم۲۹

سرد بودم همیشه ولی جدیدا یکم گرما حس میکنم..

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه سرد هستی صفراوی نیستی

آهان.میرم یجایی هس تو خیابون پشتیمون.باید وقت بزارم برم.طب اسلامیه ولی دکترش دکتر خوبیه

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
حالت چطوره؟  دارو اثر کرد؟

سلام عزیزم.آره امروز حس میکنم تپش قلبم نرماله .البته باز تخمدان هام درد میگرفت فهمیدم انگار اینم میخواد زودتر از،موعد پریودم کنه ال دی خوردم.و انگار ال دی معدمو اذیت میکنه😐

سلام عزیزم.آره امروز حس میکنم تپش قلبم نرماله .البته باز تخمدان هام درد میگرفت فهمیدم انگار اینم میخ ...

سلام 

شاید به خاطر قرص نیست به خاطر اضطرابه

چون واسه من اینطور نبوده تا اینجا

برو کتابو اینترنتی بخر با داروی تنها بهتر نمیشی توش تکنیک مقابله و بازداری از پاسخو و خطاهای فکریو گفته 

باید تمریناشو کم کم انجام بدی

سلام  شاید به خاطر قرص نیست به خاطر اضطرابه چون واسه من اینطور نبوده تا اینجا برو کتابو اینت ...

نه من به داروهای اعصاب حساسیت دارم.امسال سه دفه امتحان کردم هر سه بار پریود شروع شد و قطعش کردم.دیگه الان همراه ال دی میخورم که مشکل نداشته باشم.

باشه اون کتابه رو حتما میخرم

عزیزم آزمون تبایع شرکت کردم گرم و تر بود 

وسواسم اینه ک آشغال روی فرش یا موکت نباشه اگه جای انگشت و رد دست روی شیرآلات و کابینت ها نباشه اصلا وسواس نجسی و پاکی نداره بیشتر روی مرتب بودن و نظمه

♡خدایا شکرت♡

عزیزم آزمون تبایع شرکت کردم گرم و تر بود  وسواسم اینه ک آشغال روی فرش یا موکت نباشه اگه جای ان ...

اگه وسواست شدید نیست کتابو اینترنتی بخر خیلی خوب راهکار داده تمریناشو انجام بده، اگه هم شدیده کنارش دارو بخور یه دوره ای که بتونی تمرینای کتابو انجام بدی و کم کم از سرت بیفته

کنارش برو طب سنتی فصد یا حداقل حجامت انجام بده

آسنترا همون سرترالینه؟ منم شبی یکی کردم، میترسم به چشمم ضرر برسونه ولی افسردگیمو خیلی بهتر کرد

چکاوک جون امروز اصلا نمیتونستم تصمیم بگیرم😔

هی میگفتم سه چهارم رو نصف بخورم و قطعش کنم یا ادامه بدم

سه آذر عروسیمه

میخوام برا اون روز حالم حداقل ثابت باشه

سه چهارم خوردم باز

ولی باز شقیقه هام گاهی وقتا نبض دارن

خل و چل شدم دیگه نمیدونم جیکار کنم

از طرفی پریودم میکنه زود زود واسه همون ضدبارداری میخوردم اونم چون اذیتم میکرد سه روز در میون میخوردم.الان نمیدونم از اونه سردرد(فشار شقیقه) یا از،اس،سیالو

روانپزشکم گف به قرص ربطینداره

روانپزشک قبلیم گف عوارض قرصه

روانپزشک کلینیک نی نی سایت هم گفت کم کم دوز رو بالا ببر.نباید از اول زیاد میخوردی

نمیدونم سرترالین (آسنترا) بخورم یا اینو

قبلا آسنترا بودم بخاطر پریودی عوضش کرد.با اون سردرد نداشتم

چکاوک جون امروز اصلا نمیتونستم تصمیم بگیرم😔 هی میگفتم سه چهارم رو نصف بخورم و قطعش کنم یا ادامه بد ...

حالا یه چیزی تو بروشور اس سیتالوپرام نوشته تا دو سه هفت قبل و بعدش بعضی قرصای اعصابو نباید بخوری

روان پزشکی که من قبلا رفتم میگفت کلومیپرامین برای وسواس فکری تو بین مراجعینش خوب جواب داده جزو سه حلقه ای هاست جزو ssri ها نیست

کلا به دکترت بگو سرترالین و اس سیتالوپرام رو کنار بذاره یه داروی دیگه بهت بده شاید مشکل پریودی دیگه نداشتی