2777
2789
عنوان

وسواس و شک

| مشاهده متن کامل بحث + 21522 بازدید | 162 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم 18 سالمه و افکار بد غیرارادی در مرود خدا دارم

اگه میتونی به سوالای پست اولم جواب بده تا بتونم بیشتر کمکت کنم

منم ۱۷ سالم بود که افکار مزاحمم شروع شد، به خاطر فعل و انفعالات بلوغ و هورمونا بدن دچار اضطراب بیولوژیکی میشه و زمینه برای وسواس به خصوص وسواس فکری مساعد میشه، اما اصلا نگران نباش، خدا دوستت داشته که با من برخورد کردی، من این شانسو نداشتم که کسی اندازه الانم بدونه و بهم کمک کنه (حتی دکترا) ولی شما اگه به حرفام گوش کنی حالت خوب میشه

اگه میتونی به سوالای پست اولم جواب بده تا بتونم بیشتر کمکت کنم منم ۱۷ سالم بود که افکار مزاحمم ش ...

پس دلیل علمی داره یعنی

بچه ها لطفا برای بخشیده شدن گناهام و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین التماس دعا
اگه میتونی به سوالای پست اولم جواب بده تا بتونم بیشتر کمکت کنم منم ۱۷ سالم بود که افکار مزاحمم ش ...

خب شما چیکار کردین و چطوری درمان شدین

بچه ها لطفا برای بخشیده شدن گناهام و حاجت رواییم یه صلوات بفرستین التماس دعا

آره دلیل علمی داره

انواع افکار، وسوسه ها، برای همه آدما همیشه هست

ولی سودای زیاد تو مغز تعادل مواد شیمیایی مغزو مثل سروتونین به هم میریزه و مغز مستعد وسواس میشه و بعضی افکار توش گیر میکنن

درمان داروی گیاهی یا شیمیایی لازمه

روان درمانی هم لازمه که من کتابو معرفی کردم

داروهای شیمیایی سریع تر عمل میکنن و مثلا سروتونینو تو مغز به تعادل میرسونن اما نمیشه عوارضو انکار کرد، شاید لازم باشه همیشه دارو بخوری یا شاید با چند ماه دارو خوردن خوب بشی 

اما درمان طبیعی و گیاهی زمان بر تر و اصولی تره و باید حوصله به خرج بدی و همیشه رعایت کنی تا سودا دفع بشه و دیگه زیاد نشه، دیگه دارو خوردن لازم نداره

خب، اول باید سوالمو جواب بدی تا طبعتو بدونم

سلام عزیزم.منم خیلی استرسی وسواس فکری و فکرهای منفی دارم.اشتهام خوب هست.و اینکه تمایلی به خوردن چیزهای سرد ندارم. اگه چیزی بخورم بیشتر با مصلحش میخورم. پنیر با سیاه دونه. ماست با نعنا .البته دوست ندارم خیلی .قدمم  تقریبا بلنده.67 کیلو هستم.البته قبلا خیلی چاقتر بودم دوساله یهویی  لاغر شدم از بس فکرخیال کردم.طبعم چیه

سلام عزیزم.منم خیلی استرسی وسواس فکری و فکرهای منفی دارم.اشتهام خوب هست.و اینکه تمایلی به خوردن چیزه ...

سلام 

ببین سودا عامل فکر و خیاله و کلا مشکل اعصابه

باید طبعتو اول بشناسی و بعد بفهمی چرا سودا زیاد شده

واسه من به خاطر صفراوی بودن و صفرای زیاده که میسوزه و به سودا تبدیل میشه، کلا سودا مثل خاکستره مثل خاکه همه مزاج ها اگه اون خلطشون زیاد بشه میسوزه و به سودا تبدیل میشه ولی تو صفراوی این اتفاق بیشتر میفته چون گرم و خشکه و مستعد سوختن 

فکر نمیکنم شما صفراوی باشی باید بری پیش دکتر طب سنتی اون بگه چی هستی و چرا سودا تو بدنت زیاد شده

شاید اصلا مزاج اصلیت سودایی باشه

اون لینکایی که درباره سودا گذاشتم فکر کنم دلایل زیاد شدنشو نوشته بودن

مزاجت که متعادل بشه فکر و خیالتم کمتر میشه

ولی برای وسواس من همیشه اون کتابی که معرفی کردم توصیه میکنم، خیلی عالی راهکار داده

آره دلیل علمی داره انواع افکار، وسوسه ها، برای همه آدما همیشه هست ولی سودای زیاد تو مغز تعادل م ...

عزیزم کتابه عالی بود حتما میخرم.ولی من مراعات طب سنتی اصلااااا باهام سازگار نیس😐 اما دلم میخواد مزاجمو بدونم.ولی فک کنم قبل دارو شیمیایی باید با همون علایمم ج بدم به سوالات تعیین مزاج نه؟

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
عزیزم کتابه عالی بود حتما میخرم.ولی من مراعات طب سنتی اصلااااا باهام سازگار نیس😐 اما دلم میخواد مزا ...

آره با توجه به قبل مصرف دارو جواب بده 

احساس میکنم مثل من صفراوی هستی شایدم نباشی 

سوالای 6 و 7 و 9 منو جواب بده تا بتونم حدس بزنم