2777
2789
عنوان

وسواس و شک

| مشاهده متن کامل بحث + 21522 بازدید | 162 پست
چهارپنج سالی میشه وسواس دارم،وسواس تمیزی دارم،بایدهمه چی مرتب وسرجاش باشه،حتی اگه لباس تاکنم یکم کج ...

خب شما خودت اذیت نمیشی ولی باعث اذیت دیگران میشی، به نظرم زودتر خودتو درمان کن چون هی دعوا کردن زندگیو کم کم سرد میکنه، تازه اگه بدتر نشه

من تو پستای قبل راه حل دادم سعی کن دنبالشو بگیری

شما که میگی وسواست شدید نیست با انجام دادن راهکارای کتاب راحت خوب میشی

سلام منم وسواس فكري دارم از بچگي يه سري وسواس داشتم اما خفيف بودن و آزارم نميدادن اما يك سالي هست كه ...

آره بی اعتنایی بهترین کاره

من اینجا بیشتر چیزایی که مربوط به بیولوژیک بدن و وسواسه گفتم ولی برای بخش روان درمانیش چون تو کتابی که معرفی کردم مفصل گفته و مثال زده چیزی نگفتم

حتما پیشنهاد میکنم بخونیدش چون روان درمان خوب به این راحتی پیدا نمیشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم با آدم وسواس چجوری رفتار کنیم .یعنی آدم ازش بدش میاد باهاش حرف هم بزنه .مادر شوهرم متاسفانه اینجوریه. من دوست ندارم باهاش حرف بزنم خسته م میکنه 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خواهرم میگه همش احساس حسودی میکنه نسبت به همه بدبین هست  به هیج وجه بیماریشو قبول نداره  ...

سلام . منم تو شرایط خواهر شما هستم

شوهرم وسواس فکری داره شکاک حسود بد دل بد دهن . دوماهه خونه ی بابام هستم 

عزیزم با آدم وسواس چجوری رفتار کنیم .یعنی آدم ازش بدش میاد باهاش حرف هم بزنه .مادر شوهرم متاسفانه ای ...

اینم یجور مریضیه، نیاز به دلسوزی داره، اونایی که سنشون بالا رفته، چون براشون شدیدا عادت شده حتما سخت تر تغییر میکنن

به نظرم ببریدش طب سنتی، اونجا من رفته بودم خانومای مسن زیاد بودن فصد و حجامت انجام میدادن

حداقل یکم خونش تمیز میشه 

غذاهای سودا زا هم نخوره رعایت کنه

چرا من تو هیچ کدوم تز این دسته ها قرار نمی گیرم از هرکدوم چنتا خصوصیتشو دارم

ما یه مزاج پایه داریم که ذاتیه یه مزاج ثانویه که اکتسابیه و معمولا سوداییه

بعضیا هم نزدیک به تعادل هستن و برای همین عجیب نیست که اولش دقیقا نفهمی چی هستی

تو اینترنت چهار مزاج اصلی دموی. صفراوی،  بلغمی و سودایی هست چه ویژگی هایی دارن

قبل ازدواج بیمارستان اعصاب پرونده داشته . با اینکه همدیگرو دوس داریم و شرایط مالیمون عالیه اگه بهتر ...

پس فکر میکنم از درمانش نا امید شده

اگه دوستش داری برگرد و بگو که قابل درمانه

فقط بره طب سنتی و رعایت کنه و کتابو بخونه

من هم چند سال پیش کلا نا امید بودم

الان خیلی دلم میسوزه برای اون سالها

شما که زنشی میدونی طبعش گرمه؟ زود عصبی میشه؟

پس فکر میکنم از درمانش نا امید شده اگه دوستش داری برگرد و بگو که قابل درمانه فقط بره طب سنتی و رعا ...

سرپایی ویزیت شده بستری نشده . 

هیچ راهی رو قبول نمیکنه میگه من سالمم . یعنی جرات نداشتم واسه خونه م بدون اجازه ی اون مهمون دعوت کنم . یه ظرفی میخریدم صدتا سوال میپرسید از کجا خریدی چند خریدی کاش از فلان جا میخریدی .... وای مغزم سوت میکشید 

شما این نشونه ها رو داشتین ؟ الان کامل خوب شدین؟

سرپایی ویزیت شده بستری نشده .  هیچ راهی رو قبول نمیکنه میگه من سالمم . یعنی جرات نداشتم واسه خ ...

من وسواس فکریم خیلی شدید بود و تو پستای قبلی گفتم بهتر شدم ولی باز رعایت نمیکردم دوباره وسواسی میشدم

و اون مثال ماه رمضون رو زدم 

نگفتین طبع گرمی داره؟