2777
2789
عنوان

خیانت😐😐

304 بازدید | 35 پست

یه سوال

چند وقت پیش شنیدم یکی از اقواممون داره به زنش خیانت میکنه و زنش فهمیده و مرده قول داده دیگه اینکارو نکنه

زنش هم بیماری قلبی داره و مشکلی داره که نمیتونه وارد رابطه بشه 

دو تا بچه ۱۹ و ۱۵ ساله هم دارن

حالا بعد یکسال دیروز اونو تو کوچمون دیدم

که میرفت خونه همسایمون

همسایمون یه زن تنهاست که شوهرش از صبح تا شب تو معدن جون میکنه

بچه هاش هم بزرگن

حالا من دلم برای زن خودش میسوزه نمیدونم جلوی این گناهو بگیرم یا بخاطر قلب زنش چیزی نگم

لطفا کمک

یا رب نظر تو برنگردد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای امان از دست این مردا... نمیدونم خدا چرا اینارو افریده والا

مردا معلوم نیست هاری گرفتنه ، چ مرگشون شده 

بابا زن زنه دیگه 

چی میخواید این وسط 

بر هرچی مرد خاینه لعنتتتتتتتت

آره زنه زنگ میزد میگفت خونم کسی نیست بیا

اینو کسی با گوشای خودش شنیده؟

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مردا معلوم نیست هاری گرفتنه ، چ مرگشون شده  بابا زن زنه دیگه  چی میخواید این وسط  ...

از همشون متنفرم...نمیدونم اونا ک میخان خیانت کنن خب چرا زن میگیرن....بعد سر دخترشونم ک بیاد ننه من غریبم بازی درمیارن که خدایا من چیکار کردم مگههههه....

احمقا

🧚‍♀️👸🏻I AM MY👸🏻🧚‍♀️

ی خانوم میفهمه شوهرش خیانت میکنه در نهایت ماه پشت ابر نمیمونه یا میدونه ب روش نمیاره دیگه یا این اقا تازه شروع کرده و در نهایت زنش میفمه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
این دومین باره دیدمش همسایه ها میگفتن چند هفتست یه مرد غریبه میاد خونه این خانم ولی تازه فهمیدم کی ...

ای خدا از دست این مردا چرا آخه اینکارارو میکنن فکر کنم بهتره اصلا ازدواج نکنم 😐 اگر شما رو میشناسه یه بار تو رویه آقا در بیاین نمیترسه دیگه نیاد؟

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊