2777
2789
عنوان

منفی نگری چیه

50 بازدید | 2 پست

یکی از ویژگی های بارزِ ایرانی ها اینِ سرزنش و سرکوفت

یه تاپیک می زنی هیجوقت مثبت نگر نیست اون اطلاعات مفید تاپیک و دریافت کنه سپاسگذار باشه یه نکته ای یاد گرفته شروع می کنه فقط سرزنش و سرکوفت

چرا بهتر نبودی ؟ چرا این نشدی اون نشدی ؟ چرا این کار و کردی ؟ چرا این حرف و زدی ؟

این نشانه ضعفِ شدیدِ بینشِ که فرد به جای مثبت نگری به منفی نگری رو میاره و فقط می خواد سرزنش کنه معترض باشه در من تاثیر عمیقی نداره

اما این مورد هم مثلِ توقعاتِ نا به جا خیلی در جذاب نبودنِ شما موثرِ قبلا در تاپیک های قدیمیم نوشتم میدان الکترومغناطیسی قلب بسیار گسترده تر از مغزِ هر احساسی که دارین ابتدا امواجش در این میدان پخش می شه می بینین مثلا یکی غر می زنه دوست دارین ترکش کنید این به خاطر اون میدانِ حالا یکی انقدر احساسات منفی داره که توانایی دیدن ویژگی های خوب رو در یک موضوع از دست داده این فرد تاثیر خوبی روی محیط و ادم ها نداره بنابراین از معاشرت باهاش نمی شه لذت برد حتی نظراتی که می دین خیلی بوی خامی می ده مثلا این الان یک نظریه نوروساینسِ یکی که اینجا در حال کیک پختن دو تا کتاب نخونده میاد میگه حالا همه چیمون خوب بود این کم بود این ها اون افراد فقیری هستند که توانایی تغییر و رشد ندارن نمی ذارن دیگرانم رشد کنن هنوز معتقدن فقر فرهنگی داشتن بهتر از فقر مالیه ! نمی دونن حتی فرهنگ شامل اخلاق کردار گفتار عادات شخصیت و بینش افراد می شه وقتی این ها رو ندارید به دنیای رفاه هم راه پیدا نمی کنید مطمئن باشید ادم هایی که تو اون دنیا هستند از حیث شخصیتم رشد کردن افرادی با این نگرش شما رو اصلا به عنوان شریک هم نمی پذیرن دست از سرزنش و مواخذه و همیشه معترض بودن به دیگران بردارید یه کم نکات مثبت رو ببینید

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست دیگه این که میاین کامنت می دین پس نباید پیام می ذاشتم یا بذارم خیلی حرکت مذبوحانه و ترحم برانگیزیه که حقیقتا منم حس ترحمم برانگیخته نمی شه چون نوشتم از تعامل با نوجوان بیزارم این بازی های کودکانه چیه در میارین بابا برای خودتون احترام قائل شین دنبال دیده شدن و توجه جلب کردن با کامنت های احمقانه نباشید هی میرین دوستاتون و میارین میاید تو تاپیک ها کامنت های مضحک می ذارید که مسخره کنید این و در مسیر رشدتون می فهمید که این رفتارها انقدر چیپ که بزرگسال جماعت بهش توجه نمی کنه چرا شان خودتون و پایین میارید فکر می کنید دستمال می گیرم می شینم اینجا آبراه راه می ندازم نه تاپیک می زنم می رم دنبال زندگیم و کارهام حالا بشینین بهم بریزین و خودتون و بکشید و حرص بخورید نه به دیکتاتوری عقب مانده های فکری...کاربری هیچ کس و چک نمی کنم بنابرین یادم نمی مونه شما کی هستید یاداوری نکنید

تاپیک می زنم راجع به فرهنگ غرب چون هر کسی که مهاجرت می کنه این و می دونه از فرداش فقط نیازی نیست پاشه بره سرکار باید خودش رو با فرهنگ اون جامعه وفق بده تا پذیرفته شه تا قانون رو زیر پا نذاره تا بتونه جا بیفته بخشی از انرژی روانی شما صرف یادگیری و تمرکز روی جا افتادن در اون جامعه می شه چون همه نمی تونن فرهنگ جدید رو فهم کنن ممکنه یک سال طول بکشه فرد یاد بگیره مثلا چطور اداب خوردن سوپ و به جا بیاره میام تاپیک می زنم که کمک کنم این مسیر برای افرادی که قصد مهاجرت دارن اسون شه

تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما تمایل ندارم با نوجوان ها هم کلام شم اصرار به دروغ گفتن نکنید خامی کودکانه شما و نابالغ بودن شما از بیان و افکارتون پیداست دیگه این که میاین کامنت می دین پس نباید پیام می ذاشتم یا بذارم خیلی حرکت مذبوحانه و ترحم برانگیزیه که حقیقتا منم حس ترحمم برانگیخته نمی شه چون نوشتم از تعامل با نوجوان بیزارم این بازی های کودکانه چیه در میارین بابا برای خودتون احترام قائل شین دنبال دیده شدن و توجه جلب کردن با کامنت های احمقانه نباشید هی میرین دوستاتون و میارین میاید تو تاپیک ها کامنت های مضحک می ذارید که مسخره کنید این و در مسیر رشدتون می فهمید که این رفتارها انقدر چیپ که بزرگسال جماعت بهش توجه نمی کنه چرا شان خودتون و پایین میارید فکر می کنید دستمال می گیرم می شینم اینجا آبراه راه می ندازم نه تاپیک می زنم می رم دنبال زندگیم و کارهام حالا بشینین بهم بریزین و خودتون و بکشید و حرص بخورید نه به دیکتاتوری عقب مانده های فکری...کاربری هیچ کس و چک نمی کنم بنابرین یادم نمی مونه شما کی هستید یاداوری نکنید

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅