2777
2789
عنوان

یاد عشقم

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 55 پست

فراموش میشه من پای عشق کسی نوزده روز فقط با سرم موندم بی اب وغذا افسرده شدم....خبر خودکشیش اومد خونریزی کردم.....بخدا امروز پشت سر یه نفر تو دستگاه پرداخت وایساده بودم پول بردارم...حواسم به اطراف بود....اون اقا برگشت بره سلام داد سلام گرممممم...گفتم ینی کی میتونه یاشه بعد فهمیدم اونه....در این حد یادم رفته

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از دل برود هرانکه از دیده رود....

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
چکار کنم مثلا

کلاس بنویس با دوستات برو بیرون گیتار یاد بگیر مسافرت برو تفریح کن سعی کن بی اهمیت باشی بهش هر چیزی و وقتی سعی کنی فراموش کنی بدتر میشه فقط باید سرد شی 

✨〰️با صد هزار مردم تنهایی، بی صد هزار مردم هم تنهایی〰️✨

ازش خبری هم داری؟اونم ازدواج کرده؟

در حکمت خدا لیاقت میخواهد صبوری کردن♡♡♡خدای بزرگ و مهربونم هزاران مرتبه شکرت بخاطر فرشته ای که تو دلم گذاشتی،ازت میخوام به حق بزرگیت دامن همه منتظرا سبز شه،آمین♡
بخاطر تو خود کشی کرده بود؟

اره....شب عقدمون مجبور شدیم جدا شیم....صب فرداش خبرشودادن...نذر کردم خوب شه فراموشش کنم....هرچند گاهی جای خاطذاتمون که میریم مثلا جایی که ازم خواستگاری کرد جایی که اشناشدیم دوستای مشترک رومیبینم سادش میوفتم..ولی الان متعهدم به کسی که دنیامه....و پای نذرم هستم....