2777
2789
عنوان

کم وزنی کودکان

217 بازدید | 25 پست

دخترم دو سالشه

وزنش ۹ کیلو ۶۵۰ گرمه

دکترش گفت کمه اما اشکالی نداره

چون بچه سالمه اما کم وزن جای نگرانی نیست

خیالم راحت میشه از گفته های دکتر

اما امان از وقتی که مادر شوهرم رو ببینم هی دخترم رو با بچه های تپل فامیل مقایسه میکنه و میگه به بچت غذا بده

شیرت مقوی نبوده

اعصابم رو بهم میریزه 😔😔

نمیدونم چیکار کنم خسته شدم از بس حرف شنیدم از این قوم یزید

کسی هست کودک دو ساله داشته باشه با این وزن ؟؟؟

چیکار میکنید برای وزن گیریش ؟

منم پسرم سه سالشه 13 کیلو هست و کمه بهداشت هی میگه کمه منم میگم خب چی کار کنم

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر‌منم‌۴‌ساله‌اش‌به‌زور‌شده ۱۶

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

من‌‌سویق‌‌‌خریدم

یکم‌خورد‌بهتر‌شد

تو‌احادیث‌امام‌هاهست

برای‌سلامتی‌وطول‌عمر‌پدر‌،مادر‌، برادرو دوتا  دخترای نازم وهمسرمیه‌صلوات‌میفرستی. اگه فرستادی  لایک کن تامنم براحاجت دلت صلوات بفرستم

روی‌پلوشم یکم کره محلی‌داغ‌میکنم میریزم

بچه منم دو سالشه ۹ کیلو هست سه بار بردمش چکاب کامل از دست همین حرفا دکتر گفت سالمه شکر خدا بعضی بچه ها ریز نقشن بعضی ها نه بالاخره بچه به پدر و مادر میره انقدم بچه سر ازمایشا اذیت شد

بچه منم دو سالشه ۹ کیلو هست سه بار بردمش چکاب کامل از دست همین حرفا دکتر گفت سالمه شکر خدا بعضی بچه ...

سویق‌بخر‌داخل‌ماستش‌بریز‌بده‌بخور

دختر‌منم‌۴‌ساله‌اش‌به‌زور‌شده ۱۶

شوهرم میگه به حرفاشون اهمیت نده یه گوش در یه گوش دروازه بعد میگه خواهر من دوتا شکم زاییده از دخترمون هم لاغرتره اگه بلده بره خودشو درمون کنه 😂😂😂😂😂