2777
2789
عنوان

مفصلام😢😢😢😢

4392 بازدید | 35 پست

مفصلام ورم کرده و درد میکنه حرکت کردن برام سخته چند وقت یبار اینطوری میشم و بعد خوب میشم گفتن آرتریته کسی اطلاعتای داره دکتر درست درمونم نرفتم خیلی اذیتم چن  روزه کارای خونم مونده شوهرمم به جای دکتر بردن فقط زر میزنه کاش جایی داشتم ولش میکردم میرفتم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زر میزنه😂😂😂 اسی یوقت تب مالت گرفته باشی..دوغ یا پنیر و کشک محلی استفاده نکردی؟

نه آز دادم یبار نداشتم آراتریت روماتئید دارم الان چند روزه گرفته مفصلام بدم گرفته نمیدونم چکارش کنم

عزیزم من آرتریت داشتم... باید حتما بری دکتر و دارو مصرف کنی وگرنه مفاصلت آسیب جدی می‌بینه. هران ه ...

نه اراک چه متخصصی باید برم اینو نمیدونم مگه ددروش مسکن نیست و داروهای ضد التهابی الان میخوابم رو پهلو انگار توپ تنیس تو مفصل رانمه

بمیرم برات ببین میتونی راضیش کنی بری دکتر

خدا نکنه از اول عروسیمون قرار بوده دو هفته دیگه منو ببره دکتر هنوز نشده بعد ده سال

ی دکتر درست پیدا کن برو خب.ولی تا جایی ک میدونم ورزش خوبه برات

پیلاتس یکی دوماه رفتم عالی بود ولی بخاطر پسرم نمیتونم برم 

پیلاتس یکی دوماه رفتم عالی بود ولی بخاطر پسرم نمیتونم برم 

خب عزیزم چرا خودت نمیری دکتر؟اگر یچه ات بزرگه با خودت ببرش اگر کوجیکه بذارش پیش کسیو برو.ب امید مردا باشی باید حالا حالاها بشینی

نه اراک چه متخصصی باید برم اینو نمیدونم مگه ددروش مسکن نیست و داروهای ضد التهابی الان میخوابم رو پهل ...

باید بری روماتولوژی...

چرا ضد التهاب هست

اما شاید نیاز به تزریق داشته باشی...

اگر داروهای مناسبی مصرف میکردی که عود نمی کرد دوباره بیماری.

باید بری روماتولوژی... چرا ضد التهاب هست اما شاید نیاز به تزریق داشته باشی... اگر داروهای مناسبی ...

ممنون عزیزم همش میرم ارتوپد اونم سر درنمیاره