2777
2789
عنوان

مفصلام😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 4393 بازدید | 35 پست

عزیزم ۲۷ گرم انجیر خشک و ۲۷ گرم تخم شنبلیله رو با دو لیوان اب بذار رو حرارت کم بجوشه.وقتی به یه لیوان رسید خاموش کن.بخور زود خوب میشی

غذاهای سرد استفاده نکن. بعد غذا از مخلوط اویشن،سیاهدونه و نمک دریا استفاده کن. 

خب عزیزم چرا خودت نمیری دکتر؟اگر یچه ات بزرگه با خودت ببرش اگر کوجیکه بذارش پیش کسیو برو.ب امید مردا ...

بچم اتیسمه دوساله خونه نشین شدم خانوادمم حمایتم نمیکنن

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ۲۷ گرم انجیر خشک و ۲۷ گرم تخم شنبلیله رو با دو لیوان اب بذار رو حرارت کم بجوشه.وقتی به یه لیوا ...

ممنون  حتما انجام میدم

عزیزم ۲۷ گرم انجیر خشک و ۲۷ گرم تخم شنبلیله رو با دو لیوان اب بذار رو حرارت کم بجوشه.وقتی به یه لیوا ...

دقیقا خیار و سردی جات خوردم بدجور عود کرد😭😭😭😭

ممنون عزیزم همش میرم ارتوپد اونم سر درنمیاره

ارتوپد که تخصص روماتولوژی نداره شماحتما باید بری متخصص روماتولوژی به امید شوهرتم نباش خودت برو ، اگه بخودت نرسی مفصلهات ازکارمیوفته خدایی نکرده، بد دردیه

تمام نا تمام من
با تو تمام می شوم ..
ارتوپد که تخصص روماتولوژی نداره شماحتما باید بری متخصص روماتولوژی به امید شوهرتم نباش خودت برو ، اگه ...

نمیدونستم بابد چه دکتری برم حتما میرم ممنون

ای بابا چه سخت.شوهرت برای بچه ات همکاری میکنه؟میبریش دکتر؟

آره میبریم دکتر و کلاس کار درمانی خیلی بهتر شده ولی زمان میبره تا اوکی بشه تو این مورد همکاری میکنه چون واقعا من کم آوردم

کار ارتوپد نیست آخه. چه دارویی مصرف میکنی؟

ناپروکسن و پروفن یبارم آمپول زدم تو مفصل شانم اومدم خونه غش کردم خیلی درد داشت ولی تا مدت ها آروم بودم پدر شما چی مصرف میکنه

ببخشید پدرتون دارو چی مصرف میکنه

ناپروکسن و پروفن یبارم آمپول زدم تو مفصل شانم اومدم خونه غش کردم خیلی درد داشت ولی تا مدت ها آروم بو ...

من خودم داشتم نه پدرم..

یه مدت یه قرص کورتن دار. اسمش یادم نیست.

بعدش متوترکسات. بعدش هیدروکسی کلروکین. بعدشم قطع شد داروهام.

الان حدود سه سال هست دارو نمی‌خورم دیگه خداروشکر.

من خودم داشتم نه پدرم.. یه مدت یه قرص کورتن دار. اسمش یادم نیست. بعدش متوترکسات. بعدش هیدروکسی کلر ...

خدا رو شکر واسه منم دعا کن زودتر خوب بشم

آره میبریم دکتر و کلاس کار درمانی خیلی بهتر شده ولی زمان میبره تا اوکی بشه تو این مورد همکاری میکنه ...

خب خداروشکر.ایشالا هم حال خودت هم حال بچه ات زودتر خوب شه.من برادرم تو تلویزیون تبلیغ ی قرص دیده بود ک گیاهیه برای همین مفاصل و غضروف و ایناس.من غضروف زانوم ضعیف شده بود الان تقریبا ۳۰تا دونه ازش خوردم خیلیییی بهتر شدم.دوره اش ۶تا قوطیه ک تو هر کدومش ۶۰تا کپسوله.قیپتشم ۳۰۰تومنه.ترکیباتش زیره و فلفل سیاه و سورنجان و ایناس.حالا دیشب ک تو گفتی دیدم روش نوشته برای ورم مفاصلم خوبه.حالا خواستی شماره شونو میدم زنگ بزن ببین ب دردت میخوره.بخوای دوره ۲ماهه شو بهت میدن ک اگر خوب بود دوباره خواستی بقیشو بخری