2777
2789
عنوان

مادر شوهر ها ی فعلی و اینده

521 بازدید | 113 پست

خواهشا دوستان هیچ کار نکنین فقط‌ با انصاف باشین . 

این درست من یک ماهِ  از سر ناچاری خونه مادر شوهرمم نزاشت برم خونه مادرم گفت باید بیای اینجا میخوای بری برو بچرو نبر😔

خلاصه اینارو کار ندارم 

من شیر میدم این منصفانست که شوهرم همش مرغ و گوشت و هندوانه و .....یک کیسه برنج و..

خرید کرده اورده بعد شوهرم که نیست مادرش هر روز کوکو سیبزمینی . املت . کته ماست . درست میکنه . نگین خودت بپز که ۸ صبح غذاشو بار میزاره ۱۰ حاضره بعد گرم میکنه 

امروزم خوراک لوبیا گذاشته  انقدر دلدردم که اندازه نداره بیچاره نوزادم همش به خودش میپیچه 

لطفا منصف باشیم 

خداروشکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشون نذاشت بری و گفت بچه رو نبر شمام گفتی چشم؟!!!! عزیزم نذار برای رفت و آمدت تعیین تکلیف کنن

دیگه کار از اون حرفا گذشته شوهرم وقتی نمیزاره اونام زبونشون دراز میشه

خداروشکر

دست خودشون نیست قدیمین دیگه مادرشوهرمنم تو تغذیه همینطوره تقریبا ولی مطمئنم از بدجنسیش نیست فقط بلد نیست درست بپزه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
دیگه کار از اون حرفا گذشته شوهرم وقتی نمیزاره اونام زبونشون دراز میشه

آها پس مشکل همسرتونه. چرا نمیذاره؟ حداقل به همسرت بگو اگه به فکر شما نیست به فکر بچه اش باشه

هرچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو... 

😒توغذاش سم بریز خودتوراااحت کن از دستش👍

واااقعا بهت حق میدم چقد مادرشوهرت بیشعوووره به اون چ ک بچتو میبری یا نمیبری مادرشی اختیاردارشی..اختیارتوام فقط دست شوهرته نه مادرشوهر!!!باشوهرت منطقی بحرف برو خونه مامانت قشنگ بت رسیدگی بشه

خدایاشکرت
اگه مقدوره خودت برا خودت جدا غذا بذار بگو این غذاها اذیتم میکنه

همینطوریش میرم تو اشپزخونه ۴ تا چشم دنبالمه. چی بر میدارم . تا میرم میگن یخچال و باز نکن الکی خراب میشه😕

خداروشکر

خدا لعنتش کنه الهی سره خودش بیاد اگه دختر داره الهی سر دخترش بیاد الهی به نون شبش محتاج بشه الهی خیر از زندگیش نبینه، مخالفی حرفمی ریپ نکن حوصله بحث و نصیحت ندارم 😒

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

حرف نزنی باید خودخوری کنی....من بامادرشوهرم صمیمی ام خیلی رک بهش میگم یابشوخی که این غذارو دوست ندارم کلا دستپختشو دوست ندارم چون شاغله اشپزی نمیکنه.ناهارو شام سرکاره...به شوهرم میگم جون عمت واسه غذانریم اونجاکه گشنه میمونم😐😐😐🤗

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›