2777
2789

کوووتاه کن حتما حتما حتما

و روغن مناسب سرت رو بزن به موهات

چربی موهات شاید کمه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علتشو باید ببینی چیه

مثلا چی میتونه باشه ؟

ازمایش دادم همه چیم خوب بود و قرص هیرویت و زینک و اهن هم مصرف میکنم و موهامم خیای کوتاه میکنم ولی فایده نداره

کوتاهش کن تا موخوره ها بره

بعدش مراقبت میخاد 

موهات روی زمین نباشه فرش یا باشگاه اگه میری

کش مویی که استفاده میکنی قدیمی نباشه که کش پلاستیکی های توش بیرون زده باشه

سشوار و اتو مو و اقسام وسایل حرارتی استفاده نکن 

موهاتو بعد از حموم به حال خودشون نزار با حوله ابشو بگیر شونه کن ماسک مو بزن 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

کوتاه کن ببین تاکجای موهات اسیب دیده تاهمونجابزن  بعدش مقداری پودرژلاتین بدون اسانس ورنگ روبا اب جوش میک قاشق روغن نارگیل مخلوط کن ولرم شد به همه موهات بمال بعدازنیمساعت که موادروموهات خشک شد حموم کن بعدازخشک کردن موهات نوکشو وازلین بمال اینجوری موهات احیامیشه منم اینکارومیکنم جواب گرفتم 

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن