roziw مدیر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3360 عنوان کرم موبر🌏 | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 19 پست لطفا یه کرم موبر خوب معرفی کنید خودم تعریف سینره رو زیاد شنیدم شما ها تاحالا استفاده کردید از سینره؟؟ پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی 1398/05/16 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_nr عضویت: 1397/10/03 تعداد پست: 4014 موم بنداز وقتمو میگیره،تمیزم نمیشه خیلی.فک کنم باید پناه ببرم آرایشگاه من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3360 چند دفعه زده بودم مشکلی پیش نیومده بود حتی ناحیه اما اون روز اینجور شد حتی بعدشم نتونستم دیگه بزن ... خداکنه حساسیتت رفع بشهامیدوارم دیگه این مشکل پیش نیاد پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی
هانیه۷۳ عضویت: 1397/07/22 تعداد پست: 16949 خداکنه حساسیتت رفع بشه امیدوارم دیگه این مشکل پیش نیاد ممنونم عزیزماما موم میکنم خودم خودمو😅😁یه سالو نیمه😊اینم حساسیت داشتم اول تا اینکه موم مناسب بدنم رو یافتم😍😎🤗 چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟ اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن... 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻 میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون
75487401154 عضویت: 1396/07/14 تعداد پست: 391 کرم موبر باله آ استفاده کن از موبر های دیگه مثل ویت و... هم بهتره، مخصوص صورتش رو بگیری بهتره
roziw مدیر استارتر عضویت: 1398/05/06 تعداد پست: 3360 کرم موبر باله آ استفاده کن از موبر های دیگه مثل ویت و... هم بهتره، مخصوص صورتش رو بگیری بهتره ممنون پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید. خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی