2777
2789
عنوان

کرم موبر🌏

181 بازدید | 19 پست

لطفا یه کرم موبر خوب معرفی کنید خودم تعریف سینره رو زیاد شنیدم شما ها تاحالا استفاده کردید از سینره؟؟

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

افتضاحه veet خوبه

ایشالا هر دعایی در حقم میکنید صد برابرش به خودتون برگرده💚 / مذهبیم ولی نه اونطور که به فکر مردم بد نشسته باشه سعی میکنم مذهبی واقعی باشم آزارم به کسی نرسه / خوبی کردن💐 به دیگران از همه مهم تره تو هر دین الهی/ ❤ خدایا ❤ همیشه به کمک های تو امیدوارم/ خانم ها منو از دعای خیر خودتون لطفا فراموش نکنید🌸🙏/ 🌺خانم ها لطفا بیاید همدردی کنیم و به هم دلگرمی بدیم هرکسی به نوعی گرفتاری یا مشکلات داره🌺/  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم عجل لولیک الفرج اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم /// خانم ها لطفا تو تاپیک های دعا کردن و ختم تگم کنید. ممنون. 🌸 درضمن بیشتر تاپیک هام برای دل خودم هست نه خطاب به کاربران.  مرسی.🌺 / خدایا شکرت که چشم بد و شر و دشمن رو ازم دور میکنی، خدایا بابت نعمت ها و خوشی ها شکر❤ خدایا توکلم به خودته ❤/ من یک آدم مذهبی روشنفکرم از معمولی هم معمولی تر هستم نه اینکه خشک مذهبی باشم ولی خب اعتقاد دارم و گاهی وقتها دعا میکنم برای حاجت های خودم و گاهی هم برای حاجت های دیگران / دختر جوون فعلا مجرد هستم اومدم اینجا تا گاهی وقت ها با خانم ها حرف بزنم سرگرم بشم🙃 یا اینکه دعا کنیم در حق همدیگه💚 / بنده ی حقیر و ضعیف خدای قدرتمند و بلندمرتبه هستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سینره دارم

وییت هم دارم

جفتش خوبه

وییت بهتر

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بله من استفاده کردم خیلی خوبه ولی خب چرا از موم استفاده نمیکنی تمیزتر میشه

اخه درد داره  

پروردگارا"روح شفابخش خود را در دستانم قرار ده شاید کسی تورا در من بجوید.                                                           خدای عزیزم ممنونم بابت اینکه همیشه تو زندگیم هستی  

بله من استفاده کردم خیلی خوبه ولی خب چرا از موم استفاده نمیکنی تمیزتر میشه

اخه درد داره  

وای کرم من میزدم حساسیت داشتم 

رفتم حمام زدم به دستام و پاهام

دفعه اول زده بودم هیچیم نشد

اما اون دفعه.......

کل بدنم زخم شد و دیگه جایی نمونده بود ک زخم نشده باشه خونم میومد ازشون

پدرم در امد تا اینا خوب شدن.اتیش گرفتم فقط

دیگه نزدم

البته من از خارج واسم اورده بودن

کرم بود اسپری موبر هم بود

به هر دوتا حساس بودم

بدنم خیییییلی حساسه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

شما بدنتون نمیسوزه از کرم موبر استفاده میکنید؟؟!

من هر وقت از پودر موبر استفاده میکنم میسوزم

میترسم کرم موبر هم بسوزونه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بچه ها من رشد موهام خیلی سریعه.یه هفته پیش با موم خشابی دستامو پاهامو شیو کردم الان دراومده😔تازه کل دستامم جوش زد افتضاااح.حالا بنظرتون واسه شیو موهای بدنم ینی کل بدنم چیکارکنم؟راه حلی دارید؟

من به نیرو و قدرت مطلق خدا ایمان دارم❤میدونم که قطعا معجزه ای برام در راهه....
وای کرم من میزدم حساسیت داشتم  رفتم حمام زدم به دستام و پاهام دفعه اول زده بودم هیچیم نشد ام ...

وای چه بد

باید همیشه به یه قسمت بدن امتحان کنی ببینی حساسیت داری یانه

شما بدنتون نمیسوزه از کرم موبر استفاده میکنید؟؟! من هر وقت از پودر موبر استفاده میکنم میسوزم میترس ...

تا حالا استفاده نکردم منم بار اولمه

باید یه قسمت از دستت امتحان کنی تا ببینی حساسیت داری یانه

بچه ها من رشد موهام خیلی سریعه.یه هفته پیش با موم خشابی دستامو پاهامو شیو کردم الان دراومده😔تازه کل ...

موم بنداز

وای چه بد باید همیشه به یه قسمت بدن امتحان کنی ببینی حساسیت داری یانه

چند دفعه زده بودم مشکلی پیش نیومده بود

حتی ناحیه

اما اون روز اینجور شد

حتی بعدشم نتونستم دیگه بزنم.

فک کن زیر دوش بودم اب قرمز بود کلا

انگاری کل بدنم کنا هم کنارهم دونه بزنه و سر دونه ها بریده باشه که خون بیاد

این شکلی بودم😑

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون