2777
2789
عنوان

امروز تو باشگاه حالم بد شد

415 بازدید | 26 پست

امروز تو باشگاه یه دفعه پاهام گرفت سرم گیج رفت چشامم سیاهی رفت 

ابروم رفت همه میپرسیدن حالت خوبه بهتر شدی چیزی میخوای برات بیاریم کلا خیلی خجالت کشیدم اینطوری شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای خجالت نداره فدات شم  اتفاقه واسه همه میوفته  خودتو اذیت نکن  بهتری الان ؟؟

اره بنده خداها تو باشگا انقد بهم رسیدن یکسره چیزی میدادن بهم بخورم تا قندم بیاد بالا

چرات آبروت بره عزیزم خیلیا اینطوری میشن سریع باید دراز میکشیدی پاهاتو میگرفتی بالا

چقد نینیسایت چرت تر شده😕 و دلیلش اینه ک    خانوم جلسه ای های قری افراطی بی اعصاب تاپیک عکس لوبیا پلو رو هم به دعوا می رسونن نهلتیا😀                         وکاربران مرد قری🤢اصلا بعضی از مردای ایرانی هر جا برن به گند میکشن اونجارو وجود بعضیاتون اینجارو چرت تر تر کرده😐                             🍁☺                                                                     تقدیم به کاربران زن ستیز🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮