2777
2789
عنوان

راه های پیچوندن مهمونی😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میخوام شوهرم فکر کنه همه چی رو رواله اینجوری دعوا را میتدازه😢

بهرحال باید رفع دلخوری بشه یا نه  حرف دلتو بزن ولی با یه زبون نرم تر بگو  بخدا من از خدامه بیاییم ولی من نگرانم بابام چون اخلاقش خاصه دوباره دلخور بشه   منم هم حوصله ندارم   بعدم قیافه تو غمگین کن  وبگو  دلم میخواد خیلی خوش بگذره همه مهربون باشن  ولی میدونی که بابام زود رنجه  منم دلخور میشم تازه باهم خوب شدیم  بزار همیجور خوب باشیم 

بنظرم تمام كاربراي سايت ك زياد انلاين هستن تنهايي عميقي دارن
نخواستم برام نطق کنین یه پیشنهاد خواستم

خب منم جواب شمارو دادم.....شما نباید به هیچ وجه مخفی کاری کنید.....اینکه الان من به شما گفتم بهانه نیارین پیشنهاد نبود عایا؟؟؟ شما باید واقعیتو رک و پوسکنده بگین اینم مگه ندیدی گفتم؟؟ چون واقعیت همینه....اگه قرار بود مثل بقیه بهانه واست بیارم.....یعنی اینکه دارم بهت پیشنهاد و اطلاعات غلط میدم

هنوز زنده ام و نفس میکشم!
واقعا دیو ها آدم های خوبی بودن ولی من ازشون هیچی نمی فهمیدم اونا گفتن بمون ولی من اومدم ولی خدایی خو ...

باشه بی خیال

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
عزیزم خوندم نمیتونی بگی که یه اتفاقی افتاده باید برم شهر خودمون چند روز یه بهونه بیاری؟  یا بگ ...

میگم که همش شوهرم میاد خونه خودم اگه نبود اره میشد

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
خب منم جواب شمارو دادم.....شما نباید به هیچ وجه مخفی کاری کنید.....اینکه الان من به شما گفتم بهانه ن ...

وقتی شوهرم منطقی نیست چکارش کنم مجبورم بهونه بیارم

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده