2777
2789
عنوان

راه های پیچوندن مهمونی😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 4704 بازدید | 89 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستای گلم من تو شهر غریبم هیچ فک و فامیلی ندارم الانم بابام اومده خونم بهم سر بزنه عقدم هستم ولی بی ...

بگو به پدرم گفتم و پدرم تشکر کردو گفت جمعه باید برم بازار و .... بعد خودت و پدرت جمعه صبح زود بیدار بشید برید بازاری جایی

نمیدونم والا کاش میمردم همه راحت میشدن

هیچ وقت انرژی منفی به خودتون ندید.....زندگی توی هر لحظه ای ادامه داره......خدایی اصلا دوست ندارم اینو بگم ولی وقتی توی عقد هستین و نمیتونید مسئله ای رو به طرفتون نگین.....مطمئین باشید بعد از ازدواج به مشکل میخورین

هنوز زنده ام و نفس میکشم!
چه مریضی؟ اخه نامردیه الان غذا اینا درس کنن بعد یهو بگیم نمیایم

نه خب از شب قبلش خودشو بزنه به مریضی که بدونه نمیان و تو زحمت نیفته😅

ولی درکل اشتباهه که نره.اونا با دعوت کردنشون میخوان سوءتفاهم ها بر طرف بشه برا همین دعوت کردن 

هیچ وقت انرژی منفی به خودتون ندید.....زندگی توی هر لحظه ای ادامه داره......خدایی اصلا دوست ندارم این ...

کلا خوده مشکله زندگیه من

علقم تموم کرده همه چیو دلمم تموم کنه حله...ولی نمیکنه

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
نه خب از شب قبلش خودشو بزنه به مریضی که بدونه نمیان و تو زحمت نیفته😅 ولی درکل اشتباهه که نره.اونا ...

عزیزم اونا دعوت نکردن خواهرشوهرمم مریضه شوهرم سر خود برنامه میچینه 

دور باش و تپنده نه نزدیک و زننده
کلا خوده مشکله زندگیه من علقم تموم کرده همه چیو دلمم تموم کنه حله...ولی نمیکنه

چرا به نیمه ی پر لیوان هیچ وقت دقّت نمیکنید؟؟؟ به این فکر کنید که وضعیتتون بدتر میشد....همیشه بدتر هم وجود داره.....مشکلات توی همه ی دوره از زندگی وجود داره.....هیچ وقت نباید در برابر مشکلات تسلیم شد......درسته بعضی مشکلات باعث میشه آدم افسردگی و دپرسی بگیره.....ولی کافیه امید توی زندگیتون داشته باشید باور کنید بعد از تمامی این مشکلات موّفقیت پنهان شده.....شما باید موّفقیتتونو بدست بیارین ولی از راه درست

هنوز زنده ام و نفس میکشم!