2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بستگی به نوع اون جمع داره . بیشتر سعی کن غیر مستقیم تعریف کنی از زندگیت . اگه خیلی خوشبختی زیاد تو چشم نباشی بهتره مردم چشمتون میزنن .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

اصلا لزومی نداره که ادم توجمع از خوشبختی یا بدبختی هاش بگه 

فقط گاهی یه ادم خاصی تو زندگیت هست که برای آروم شدن شاید باهاش حرف بزنی ... 

یا اگه مشکلی داشته باشی میتونی با یه ادم اگاه مشورت کنی ... 

ولی به غیر از اینا   چه لزومی داره ادم خوبیا و بدیا ی زندگیشو واسه کسی تعریف کنه 

وقتی هیچ سود و فایده ای نداره ... و ممکنه سو تعبیر هم بشه ...

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم ...
بستگی به نوع اون جمع داره . بیشتر سعی کن غیر مستقیم تعریف کنی از زندگیت . اگه خیلی خوشبختی زیاد تو چ ...

منم یه زندگی معمولی مثل بقیه دارم باهمه مشکلات ولی خیلی ها ادا خوشبختی درمیارن 

درباره بچه نظری ندارم ولی جلو خود شوهرت هر از چند گاهی ازش تعریف کن یه جوری که مثلا میخوای نفهمه ولی ...

طوری شده چندباری شوهرم گفته تواززندگیمون دفاع نمیکنی مثلا خواهرم ابروداری میکنه/کسی چیزی گفت جوابشوبده

نه خوشی های زندگیتون رو تعریف کنید و نه سختی ها و مشکلات رو.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم یه زندگی معمولی مثل بقیه دارم باهمه مشکلات ولی خیلی ها ادا خوشبختی درمیارن 

اونایی که ادا درمیارن واقعا یه کمبود یا مشکلی تو زندگیشون هست . ولی تعریف کردن از شوهرت اونم جلوی خونواده خودش و خوونواده خودتون خیلی خوبه و تاثیر مثبت روی روابطتون داره . البته اندازش رو حفظ کن 

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   
طوری شده چندباری شوهرم گفته تواززندگیمون دفاع نمیکنی مثلا خواهرم ابروداری میکنه/کسی چیزی گفت جوابشوب ...

حتی اگه ازش تعریف نمیکنی جلو بقیه خوردشم نکن

ولی حق داره یکم سیاست داشته باش بعضی وقتا دلبری کن