2777
2789
عنوان

خانمهای بارداربیایین کمک لطفا

76 بازدید | 7 پست

من باردارم وتوسونوی ۹ هفته معلوم شدکه خونریزی پشت جفت دارم دکترم ۳۰ تاشیاف سیکلوژست به من دادگفت ۲۰ روزدیگه برای سونوی مجددبیاالانم دکترم اینجانیست نمیدونم چکارکنم سونوبگیرم برم یک دکتردیگه اون ده تاشیافه دیگه رواستفاده کنم یانه دکترم بعدعیدمیادموندم چکارکنم شیاف هاروادامه بدم آخه چرانگفت هر۳۰دتاشیاف استفاده کن بعدبیا راهنمایییم کنین لطفااااااا

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  

حتما استفاده کن شیاف سر خود نباید قطع بشه. استفادش هیچ ضرری نداره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما استفاده کن شیاف سر خود نباید قطع بشه. استفادش هیچ ضرری نداره

خوب چراگفت بیست روزدیگه برای سونوبیاچرانگفت همون ۳۰ روزدیگه کلافه شدم

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
آره عزیزم

شیافتو استفاده کن منم داشتم البته دکتر بمن گفت تااخراستفاده کن.خداروشکررفع شد.استفاده نکردن سرخودش ضررداره.ولی استفاده کردنش فک نمیکنم مشکل داشته باشه چون پروژسترونه.یه سرچی تو نت کن

بشنو ............ باورنکن
خوب چراگفت بیست روزدیگه برای سونوبیاچرانگفت همون ۳۰ روزدیگه کلافه شدم

میخواسته چک کنه که اگه برطرف شده کم کم قطعش کنه یا اگه نیاز هست دوز شیاف رو بیشتر کنه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

ممنون عزیزان ازراهنماییتون باشه پس استفاده میکنم