2777
2789
عنوان

کنکور بی انصاف

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوبه که! پرستاری آزاد میاره خودتون چند شدید؟

عاشقتم با اين سوالت خاستي ياداوري كني كه خودتم هيچ پوخي نشدي من ١٢هزار شدم الانم با اين رستن اي كه رفتم عملا هيچي نه راه پس دارم نه پيش بعد هست سال خواهرمم به سرنوشت خودم دچار ميشه البته هم رشته ايي هاي من سهرهاي ديگه هم سر كارن ولي من تو شهر خودمون كار نيست برام 

كاش ميشد بعضي فاميل ها رو آنفاميل كرد🤨🤨
عزيزم يچي ميگم مسخرم نميكني؟منظور از منطقه ١ منطقه ٢ و ٣ چي هستش؟☹️☹️

منطقه یک ساکنان کلان شهر ها هستن

منطقه دو باقی شهرای بزرگ یزد و ...

منطقه ۳‌محروما روستا و شهرستان کوچیک و....

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم
عاشقتم با اين سوالت خاستي ياداوري كني كه خودتم هيچ پوخي نشدي من ١٢هزار شدم الانم با اين رستن اي كه ر ...

مبگم ک نزنید تو سرش

رتبش اگ تجربیه خوبه

اگ تهران بودید مثلا ۱۰ هزار میشد

بعد باور کن ب عرضه اس فقط

من کلی بی سواد میشناسم ک خیلی خفنن

حمایتش کنید کسی ک ۱۸ هزار شده درس خونده بازم

آخر بدمَد صبح امید از شب من... ——> بعد از چند سال اومدم بگم که بالاخره دمید! جوری که هیچوقت فکرشو نمیکردم

ببین بستگی داره به خودت اگه میدونی که میتونی جوری درس بخونی که قبولیت سال اینده تو رشته ی پزشکی قطعی باشه بمون پشت کنکور ولی اگه یه درصدم شک داری که نمیتونی برو دانشگاه همین امسال چون اگه سال دیگه باز همین رتبه رو بیاری الکی یه سال از عمرتو هدر دادی

تمام آیه ی قرآن همین است فقط حیدر(ع) امیرالمؤمنین است ❤❤❤❤❤ اُنظُر إلَینا یا اَباعَبدالله(ع) ❤❤❤❤❤   در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم" (سوره زمر آیه۵۶)