2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ذخیره تخمدانتون پایین نیست؟

والا پایینه پلی کیستیک بودم با دارو طب اسلامی کیست هام رفع شد اون روز رفتم سونو خدا رو شکر اصلا کیست نداشتم اما یه دونه تخمک آزاد فقط داشتم به نظرتون چرا تخمک گزاریم کمه من که دیگه کیست ندارم

والا پایینه پلی کیستیک بودم با دارو طب اسلامی کیست هام رفع شد اون روز رفتم سونو خدا رو شکر اصلا کیست ...

خدا رو شکر که برطرف شد ولی ذخیره تخمدانتون یعنی بخاطر پلی کیستیک بودن پایین بوده؟الان پایین نیست دیگه؟

خدا رو شکر که برطرف شد ولی ذخیره تخمدانتون یعنی بخاطر پلی کیستیک بودن پایین بوده؟الان پایین نیست دیگ ...

نه میگم اون موقع پلی کیستیک بودم و درمان شدم.ولی الان کع رفتم سونو و گفتن دیگه کیست نداری تخمک گذاریم کمه دلیلش چیه من فکز میکردم چون قبلا کیست داشتم تخمک گذاریم کم بوده الان که کیست ندارم چی ؟تو سونو گفت فقط بک تخمک آزاد میبینم

نه میگم اون موقع پلی کیستیک بودم و درمان شدم.ولی الان کع رفتم سونو و گفتن دیگه کیست نداری تخمک گذاری ...

عدد ذخیره تخمدان بالاتر از نرمال حالا عدداشو نمیدونم ولی نشون از پلی کیستیک هست و عدد ذخیره تخمدان پایین هم که دیگه تقریبا به اصطلاح اواخرشو نشون میده،حالا شما کلا عدد ذخیره اتون پایین بوده پس واسه همینه ترشح کمتر هست احتمالا

حالا شاید ماههای بعد بهتر باشه ان شاءلله

بعضی اوقات تخمک گذاری بهتر میشه بعضی اوقات هم خوب نیست

عدد ذخیره تخمدان بالاتر از نرمال حالا عدداشو نمیدونم ولی نشون از پلی کیستیک هست و عدد ذخیره تخمدان پ ...

من ۳۶ سالمه همش .و الان دو ساله اینطوری شدم یعنی داره ذخایر تخمدانم تموم میشه ؟