2777
2789

بچه ها چند تا سوال دارم اونایی که اخیرا ارتودنسی کردین 

۱_فک بالا و پایین رو باهم گذاشت‌؟ یا نه اول یکی رو گذاشت به فاصله ی چند ماه اون یکی رو؟ 

۲_به من مسواک و نخ دندون مخصوص دادن ولی خمیر دندون گفتن همونی که استفاده میکنی یوالم اینه شما چه خمیر دندونی میزنید؟ 

۳_نخ دندون کشیدن خیلی برا من سخته وقتی هم میخوام نخ بکشم انقدر باید دهنمو باز کنم که خط خنده میافته به پوستم 😕

شما چطور نخ میکشید؟ چروک نمیشید؟😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من ک هردوفک رو یه جاگذاشت... من کلا نخ دندون نمیزنم... خمیردندونمم سیگنال..

منم قبلا نمیزدم الان ولی میترسم خراب شن 

چیزی لای دندونت نمیره؟ یا بیخیالش شدی؟

اول فک بالا رو گذاشت گفت تا فک پایینت جا باز کنه چون فک پاینم کوچیک بود 

نخم  تا الان نزدم 

خمیر دندون هم  مارکش مهم نیست 

منم تازه نزدم چند روز دیگه میشه دوسالم 

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 
چقدر هزینه اش شد دوستان؟ بعد لاغر نشدید؟ میشه غذا خورد با اونا مث قبل؟ 

نه مثل قبل نمیشه غذا خورد 

همه چی رو باید تیکه تیکه کنی بذاری دهنت ینی اصلا نباید چیزی رو گاز بزنی 

بعضی چیزا رو هم کلا نباید خورد 

ده تومن شد برا من

منم قبلا نمیزدم الان ولی میترسم خراب شن  چیزی لای دندونت نمیره؟ یا بیخیالش شدی؟

عزیزم من با مسواک بین دندونی لای سیمامو تمیز میکنم..

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
نه مثل قبل نمیشه غذا خورد  همه چی رو باید تیکه تیکه کنی بذاری دهنت ینی اصلا نباید چیزی رو گاز ...

شما کجا رفتید؟؟؟

عزیزای دلم میشه برای رسیدن ب آرزوم ی صلوات مهمونم کنید❤
عزیزم من با مسواک بین دندونی لای سیمامو تمیز میکنم..

همونی که سرش نازکه مثل سوزن؟فرچه ماننده‌؟ 

منم از اون استفاده میکنم ولی اون ربطی به لای دندون ندارهسیم رو تمیز میکنه

فاصله دوماه و نیم هر فک 

خمیردندان سیگنال 

نخ دندان و فرچه کوچولو رو نمیزنم .خیلی کم پیش میاد . برا نخ دندون یه چی بغلش داده که نخ رو داخل اون میندازی و راحت نخ دندونومیکشی 

دهانشویه فلوراید دار و مسواک و آب نمک قرر میکنم 

♪من فقط عاشق اینم ،وقتی از همه کلافم ، بشینم یه گوشه دنج ، موهای تو رو ببافم♪عاشق اون لحظه ام که ، پشت پنجره بشینم  ، حواست به من نباشه ، دزدکی تو رو ببینم♪من فقط عاشق اینم ، عمری از خدا بگیرم♪انقدر زنده بمونم ، تا بجای تو بمیرم