shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 عنوان جالبه 49 بازدید | 8 پست اومده به من میگه چون نوشتی که لوازم آرایشی هستی داری دروغ میگی دانشگاه تهران می خونی کارت براش فرستادم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊 1398/05/15 | 17:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 به نظر شما کسی که لوازم ارایش می فروشه نمی تونه دانشگاه تهران درس بخونه سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8009 ولش کن انقد صبح تاحالابمن تو این سایت بی دلیل توهین کردن لایک نکنید🙂↔️
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8009 به نظر شما کسی که لوازم ارایش می فروشه نمی تونه دانشگاه تهران درس بخونه چه ربطی داره اخه لایک نکنید🙂↔️
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 ولش کن انقد صبح تاحالابمن تو این سایت بی دلیل توهین کردن الان اومده باز فحش میده منم گزارش زدم واسه نی نی سایتجالب تو کارت نوشته دانشکده/پردیس میگه بگو پردیس میخونی خیلی فرق دارن باهم حتی معنی پردیس هم نمی دونه https://fa.m.wikipedia.org/wiki/پردیس_دانشگاهی سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 چه ربطی داره اخه شعور نداره دیگه الانم اومده داره توهین میکنه حس میکنم ارزوداشته بره دانشگاه تهران نرفته عقده هاشو خالی میکنه سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
میلک_شیک عضویت: 1398/04/22 تعداد پست: 8009 شعور نداره دیگه الانم اومده داره توهین میکنه حس میکنم ارزوداشته بره دانشگاه تهران نرفته عقده هاشو خ ... الکی حرص نخور🐣 لایک نکنید🙂↔️
shopping مدیر استارتر عضویت: 1397/11/21 تعداد پست: 2958 الکی حرص نخور🐣 اخه ول کن نی همش چرت و پرت میگه منم براش گزارش می زنم سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊