2821
2789
عنوان

جالبه

49 بازدید | 8 پست

اومده به من میگه چون نوشتی که لوازم آرایشی هستی داری دروغ میگی دانشگاه تهران می خونی کارت براش فرستادم 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

به نظر شما کسی که لوازم ارایش می فروشه نمی تونه دانشگاه تهران درس بخونه 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ولش کن  انقد صبح تاحالابمن تو این سایت بی دلیل توهین کردن

الان اومده باز فحش میده منم گزارش زدم واسه نی نی سایت

جالب تو کارت نوشته دانشکده/پردیس 

میگه بگو پردیس میخونی 

خیلی فرق دارن باهم حتی معنی پردیس هم نمی دونه 

https://fa.m.wikipedia.org/wiki/پردیس_دانشگاهی

چه ربطی داره اخه

شعور نداره دیگه الانم اومده داره توهین میکنه حس میکنم ارزو‌داشته بره دانشگاه تهران نرفته عقده هاشو خالی میکنه 

الکی حرص نخور🐣

اخه ول کن نی 

همش چرت و پرت میگه منم براش گزارش می زنم 

2790
2823
2791
2779
2792