2777
2789

بچه ها اسامی دوازده امام رو به ترتیب بهم میگین؟؟؟؟؟

خودم بلدم الان شرایطم استرس زا هست

الکیم نیاین این شکلکو نزارین😐😐 و نگین وا مگ بلد نیستی  

به نظرم نت سرچ میکردی خیلی راحتر بود که اینحا بیای منتظر باشی ها

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کودک مسلمان

بگو تو از امامان

آمده بعد از نبی

اول ایشان علی

امام دوم حسن

امام سوم حسین

چهارم امام سجاد

دل ها شده از او شاد

ای یار خوش گفتگو

امام پنجم بگو

عالم ترین عالم است

محمد باقر است

ششم جعفر صادق

هفتم موسی کاظم

هشتم امام رضا

رضا به حکم خدا

نهم محمدتقی

دهم علی النقی

یازدهم عسگری

دوازدهم مهدی است

ظهور کند زمانی

روشن کند جهانی

امام علی

امام حسن المجتبی 

امام حسین 

امام سجاد 

امام محمدباقر 

امام جعفر صادق

امام موسی الکاظم 

امام رضا 

امام‌جواد 

امام هادی 

امام حسن العسکری 

امام زمان

خدایاشکرت بابت وجود پسرام💚
 وای راس میگی اصلا حواسم نبود مرسی

😑😂 بله

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

علی بن ابی طالب
حسن بن علی
حسین بن علی
امام زین العابدین
امام باقر
امتم جعفر
امام موسی بن جعفر
امام علی بن موسی(رضا)
امام تقی
امام نقی
امام حسن عسگری
امام مهدی

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

علی. حسن. حسین.زین العابدین.محمد باقر. جعفر صادق. موسی کاظم. رضا. محمد تقی . علی نقی. عسگری.مهدی عج

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
علی بن ابی طالب حسن بن علی حسین بن علی امام زین العابدین امام باقر امتم جعفر امام موسی بن جعفر امام ...

خب عزیزم من الان یه نماز دارم توش قسم داره میتونم اینطوری قسم بدم؟؟؟؟  یا باید بگم به محمد علی 

یا جعفربن محمد

مث شب قدر؟؟

(۱) علی المرتضی، از ۶۳۲ تا ۶۶۱ (۲۹ سال)

(۲) حسن المجتبی، از ۶۶۱ تا ۶۷۰ (۹ سال)

(۳) حسین الشهید، از ۶۷۰ تا ۶۸۰ (۱۰ سال)

(۴) علی السجاد، از ۶۸۰ تا ۷۱۲ (۳۲ سال)

(۵) محمد الباقر، از ۷۱۲ تا ۷۳۲ (۲۰ سال)

(۶) جعفر الصادق، از ۷۳۲ تا ۷۶۵ (۳۳ سال)

(۷) موسی الکاظم، از ۷۶۵ تا ۷۹۹ (۳۴ سال)

(۸) علی الرضا، از ۷۹۹ تا ۸۱۷ (۱۸ سال)

(۹) محمد التقی، از ۸۱۷ تا ۸۳۵ (۱۸ سال)

(۱۰) علی النقی، از ۸۳۵ تا ۸۶۸ (۳۳ سال)

(۱۱) حسن العسکری، از ۸۶۷ تا ۸۷۴ (۷ سال)

(۱۲) حجت المهدی، از ۸۷۴ تا زمان حال (تاکنون ۱۱۴۵ سال)

امام علی 

امام حسن

امام حسین 

امام زین العابدین،سجاد

امام محمد باقر

امام جعفرصادق

امام موسی کاظم

امام رضا

امام محمدتقی، جواد

امام علی النقی،هادی

امام  حسن عسگری

امام مهدی صاحب الزمان والعصر

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا