2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی میاین لطفا بقیه هم اگ میتونن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 29 پست
علی بن ابی طالب حسن بن علی حسین بن علی امام زین العابدین امام باقر امتم جعفر امام موسی بن جعفر امام ...

گلم تقی ونقی روجابجانوشتی عزیزم

ویرایش کن پستتو.😘😘

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امامها به ترتیب امام علی امام حسن امام حسین امام سجاد محمدباقرجعفرصادق موسی کاظم امام رضا محمدتقی علی نقی حسن عسگری حضرت مهدی(ع)

خانما برا خانه دارشدنم صلوات مرسی🌹اگه دلت برادست خط بچگیت تنگ شدبادست مخالفت بنویس🌹چقدرسخت تنگ ماهی بودن بشکنی قاتلی نشکنی زندانبان🌹  
خب عزیزم من الان یه نماز دارم توش قسم داره میتونم اینطوری قسم بدم؟؟؟؟  یا باید بگم به محم ...

مهربونم...من فقط به خدا قسم میدم..الله در قران کریم گفته قسم فقط به خدا خوردن جایزه..به عیر الله قسم جای نیست

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.

اول حضرت علی دوم امام حسن سوم امام حسین چهارم امام سجاد (زین العابدین)پنجم محمد باقر ششم جعفر صادق هفتم امام موسی کاظم هشتم امام رضا نهم محمد بن علی التقی دهم علی بن محمد النقی یازدهم حسن بن علی العسکری دوازدهم امام مهدی (هم نام پیامبر)

علی. حسن. حسین.زین العابدین.محمد باقر. جعفر صادق. موسی کاظم. رضا. محمد تقی . علی نقی. عسگری.مهدی عج

خب عزیزم من الان یه نماز دارم توش قسم داره میتونم اینطوری قسم بدم؟؟؟؟  یا باید بگم به محمد علی 

یا جعفربن محمد

مث شب قدر؟؟

خب عزیزم من الان یه نماز دارم توش قسم داره میتونم اینطوری قسم بدم؟؟؟؟  یا باید بگم به محمد علی& ...

نمیدونم 😶😶😶

خدایاااااا شکرت بابت معجزه کوچولوت این لذت به دوسال انتظار میارزه 😍😍😍😍😍😍😍🎈🎈🎈🎈🎈🎈🤰🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
گلم تقی ونقی روجابجانوشتی عزیزم ویرایش کن پستتو.😘😘

مهربونم راست می ممنومم که گفتی قند عسلم

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
مهربونم راست می ممنومم که گفتی قند عسلم

فدات گلم

ناراحت نشی عزیزم😍

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
علی  حسن  حسین  سجاد  محمد باقر  جعفر صادق  موسی کاظم  رضا ...

گلم بعدازامام رضا محمدمیشه نه علی😘

اره خودم متوجه شدم   😂😂😅 اشتباه لپی بود

😃😃😘😍