2777
2789
عنوان

از همه موجودات بی ارزش تر 🍃مذهبی🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 55 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐بدبخت گفته مذهبی ها و اونهایی ک باب میلشون بیان دیگه چی چی باید بگه  😐دعوا ندارما دوست هم ...

راحت باش عزیزم منم نه بی دین و مذهبم نه دعوا دوست دارم نه در حدی هستم که به کسی که نماز میخونه یا نمیخونه بگم بی ارزش!

کاربری onyxxx هم من بودم که متاسفانه ترکید  
عزیزم تمام مذهبیا که اینارو حفظن،پس واسه غیرمذهبیا زدی دیگه😂😂😂😂شوخی کردما از ریپلای خود بکاهید!

من که هر چی میزارم از حفظ نیستم ، میبینم برای خودم تازه ست و موثره ، میزارم ب عنوان هدیه از طرف امام زمانم ، حالا مذهبی ای هم ک از حفظه خوشا ب سعادتش ، نگاهش از این تاپیک ها دریغ نمیشه خودش برکته. حالا شما فکر و نظر دیگ داری ، قابل احترامه.

شوخی جا داره آبجی خوبم 😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
عزیزم استارتر همچین چیزی نگفت!!

گفت ببین چیکار کردی که خدا نمیخواد جلوش وایسی

خدا مگه قهر میکنه

شروع رژیم:۲۱/۸/۹۷»»»»»وزن اولیه=۸۰»»»»»وزن هدف=۵۵🏆با همراهی و دلگرمی دوستانم و اراده قوی به زودی به وزن ایده آلم میرسم🥇