2777
2789
عنوان

باقی ماندن بقایای جنین در هفته 4

598 بازدید | 38 پست

سلام خانوما کسی بوده با قرص سقط کنه تو هفته 4 و بقایاش مونده باشه و کورتاژ شده باشه؟؟؟

تورو خدا راهنماییم کنید چه کنم بقایا دفع بشه و کورتاژ نشم

چه کنم راحت همشون بریزن

چنتا قرص سقط مصرف کنم تورو خدا خواهرانه راهنماییم کنید

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹

سقطت عمدی بوده؟؟

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم من تجربه دارم 

به مدت يه هفته مخلوطي ازين گياهارو به صورت دمنوش خوردم و خداروشكر همه چيز خود ب خود رفع شد 

از هر كدوم يه قاشق غذاخوري بريز 

گياه رازيانه+بومادران+مريم گلي+سياه دانه 

روي اين گياها يه ليوان ابجوش بريز و بذار نيم ساعت دم بكشه 

١٠٠٪؜نتيجه ميده 

يه هفته تا ١٠روز ادامه بده 

اين دمنوش خيلي تلخ و بدمزس 

ولي از كورتاژ خيلييي بهتره 

همه گياهايي ك نوشتم برات خاصيت سم زدايي پاكسازي و تخليه ي رحمو دارن 

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم) 
اگه حاملگی اولت بوده خیلی اشتباه کردی ولی برا منم خیلی طول کشید خیلی اذیت شدم کلی هزینه دکتر و سونو ...

بله. بارداری اولم بود. اشتباه محض بود. کاش خدا منو ببخشه. خیلی اذیت شدم. بعدش دیگه روی خوشی ندیدم. با هزارتا مکافات تخمک اهدایی گرفتم و با رحم اجاره بچه ام گرفتم. و هیچ وقت هم روی خوشی ندیدم. کاش خدا منو ببخشه.

بله. بارداری اولم بود. اشتباه محض بود. کاش خدا منو ببخشه. خیلی اذیت شدم. بعدش دیگه روی خوشی ندیدم. ب ...

اشکالی نداره دیگه کاریه که شده به گذشته م فکر نکن چون نمیشه کاری کرد واقعا 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 
اگه حاملگی اولت بوده خیلی اشتباه کردی ولی برا منم خیلی طول کشید خیلی اذیت شدم کلی هزینه دکتر و سونو ...

شما چند هفته بودی

چی طول کشید سقطتون؟

با قرص بود؟

سقط کردی یا هنوز میخای کنی؟ اگه کردی سونو گفته چن سانت بقایا داری؟ من شش هفته بودم با قرص سقط کردم ی ...

هنو قرص نزاشتم نمیخوام بقایا داشته باشم و کورتاژ بشم

چی بخورم بغیر قرص دفع بقایا؟ ورزش و بپر بپر تاثیر داره؟؟

شما چند هفته بودی چی طول کشید سقطتون؟ با قرص بود؟

۶ هفته ماما احمق گفت اگه ساکشن شی دیگه خونریزی نداری نهایت یه هفته چون کامل دفع میشه ولی کانل دفع نشد بعدش مجبور شدم چندتا قرصم بخورم نزدیک یه ماه خونریزی داشتم هر هفته سونو میرفتم 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن