2777
2789
عنوان

باقی ماندن بقایای جنین در هفته 4

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 38 پست
جدا؟ اصلا بقایا نداشتید؟ ورزش کردید؟ دردش چقدر بود من کم خونی مینور هم هستم بی خون نمیشم؟

ورزش کردم بی نهایتم ورزش کردم درحدی ک اون روز اصن کنترل ادرار نداشتم ولی خوشبختانه خداروشکررررر هیچ درد نکشیدم حتا درد پریود. بعدش ی سانت بقایا داشتم ک بخاطر همون ی سانت کلی درد کشیدم 😂 ولی تن تن شیاف میزاشتم دردم اروم میشد

همسرم دلیل من است. 💜🌱
ورزش کردم بی نهایتم ورزش کردم درحدی ک اون روز اصن کنترل ادرار نداشتم ولی خوشبختانه خداروشکررررر هیچ ...

میشه لطفا گذارش بدی حذف شه تاپیک از آخر 

از تو نوشتن قدغن   گلایه کردن قدغن                         عطر خوش زن قدغن    تو قدغن من قدغن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش کردم بی نهایتم ورزش کردم درحدی ک اون روز اصن کنترل ادرار نداشتم ولی خوشبختانه خداروشکررررر هیچ ...

شیاف خونو کم نمیکنه؟ جلوی انقباضو نمیگیره؟

اخه میگن مسکن باعث میشه رحم از انقباض دربیاد دیگه دفع نکنه؟

شیافت دیکلوفناک بود؟

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
شیاف خونو کم نمیکنه؟ جلوی انقباضو نمیگیره؟ اخه میگن مسکن باعث میشه رحم از انقباض دربیاد دیگه دفع نک ...

من قرص میخوردم خون ریزی بند میومد دکتر گف شیاف بزار اره دیکلوفناک اما همزمان باهاش کلییییی جوشونده میخوردم ینی من اصن غذا نمیخوردم فقط جوشونده..

همسرم دلیل من است. 💜🌱
من قرص میخوردم خون ریزی بند میومد دکتر گف شیاف بزار اره دیکلوفناک اما همزمان باهاش کلییییی جوشونده م ...

مرسی عزیزم

قرصی که خونریزیتو قط میکرد چی بود اسمش؟؟

برای خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنید🌹
مرسی عزیزم قرصی که خونریزیتو قط میکرد چی بود اسمش؟؟

ژلوفن و هیوسین خوردم اینا قط کردن کلن هر مسکنی میخورم موقع پریودمم قط میکنه ولی شیاف قط نکرد خوب بود

همسرم دلیل من است. 💜🌱
ممنون عزیزم

خواهش ميكنم عزيزم

ريپلاي افراد مذهبي تندرو  اكيدا ممنوع        نه به اين دليل كه انسان بي ديني هستم فقط به اين دليل كه من و شما حرف هم رو نخواهيم فهميد        (سوال در مورد اسكين كر___پوست و مو _زيبايي _ آرايشي داشتيد در خدمتم)