faezehdednaaaa مدیر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 عنوان .💖💖💖بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 70 پست سلام من ۲۸هفته و۲روزهستم...دکترم گف شاید زودزایمان کنم.۱۵روزپیش۶تاامپول ریه دادزدم...امروزرفتم پیشش گفت برا۳۰مرداد بروسونووزن.تواین۱۵روزچی بخورم که برم سونووزن کمتر ۲۵۰۰نباشه؟؟؟لطفاراهنماییم کنید 1398/05/15 | 14:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 ایشالا ک زایمان زودرس نمیکنی.دوست من ۳۶ هفته زایمان کرد بچش دستگاه نرف اما باید تا ی عفته قبل زایمان ... امروزبهش گفتمدیگه امپول ریه نیازنیست گفت نه.پس باید بهش بگم دوباره بهم بده ۱۵روزپیش۶تازدم
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 نه بعده ۳۴ هفته دستگاه نمیره من۳۰شهریور میشم۳۵هفته.دوس دارم نیمه اولی باشه.اما میترسم وزنش کم باشه
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10231 چندهفته هستی مبارک باشه؟ اسهال درد کمر پادلم میگیرع ول میکنه ممنون عزیز۲۶هفتمپادرد و اخه اکثرخانوم باردارا دارندل دردت چه مدلیه؟؟؟اسهالم هیچ ربطی به زایمان نداره دختر
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 امروزبهش گفتمدیگه امپول ریه نیازنیست گفت نه.پس باید بهش بگم دوباره بهم بده ۱۵روزپیش۶تازدم عزیزم دکترت بهتر میدونه منم ۲۷ هفته زدم دیگ نزدم الان ۲۹ هفتم فعلا زایمان نکردم اما دکتر گفته بود دیگ مشکلی نیس ۳۰ هفته رو هم رد کنی خطر رفع میشه خودتو نگران نکن آمپول بیارم خوب نیس خدای نکرده دیابت میگیری خدایا شکرت تنهام نزار
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 ممنون عزیز۲۶هفتم پادرد و اخه اکثرخانوم باردارا دارن دل دردت چه مدلیه؟؟؟ اسهالم هیچ ربطی به زایمان ... تویه گروه پرسیدم .گفتن اسهال نشانه زایمان زودرس هس ترسیدم.مثل انقباض میگیره ول میکنه...من سرمانخوردم ولی۴روزه همش سرفه میکنم چی بخورم بهترمیشم؟
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 ممنون عزیز۲۶هفتم پادرد و اخه اکثرخانوم باردارا دارن دل دردت چه مدلیه؟؟؟ اسهالم هیچ ربطی به زایمان ... عزیزم یکی ازدعلایم زایمان اسهاله خدایا شکرت تنهام نزار
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 عزیزم دکترت بهتر میدونه منم ۲۷ هفته زدم دیگ نزدم الان ۲۹ هفتم فعلا زایمان نکردم اما دکتر گفته بود دی ... یعنی باوجودامپول ریه ک زدیم زودزایمان کنیم تودستگاه نمیزارن؟
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10231 عزیزم یکی ازدعلایم زایمان اشغاله عه؟!!!جدی؟؟منم گاهی میشم البته خوب میشهخطرناکه پس؟؟؟؟
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 نرفتمهنوزسونووزن ۱۵روزدیگه بایدبرم.دلستر چه طعمی؟ هرچی دوس داشتی مهم نیس گازشو بگیر بخور خدایا شکرت تنهام نزار
عروســـــبلا عضویت: 1397/06/13 تعداد پست: 10231 تویه گروه پرسیدم .گفتن اسهال نشانه زایمان زودرس هس ترسیدم. مثل انقباض میگیره ول میکنه... من سرمانخ ... دردای انقباضیت و مراقب باش عزیزمدونه به بنداز تو اب بخور نشاسته هم خوبه سینت نرم میشه
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 یعنی باوجودامپول ریه ک زدیم زودزایمان کنیم تودستگاه نمیزارن؟ چرا میزارن چون هفتمون حیلی پایینه بعده ۳۴ تو دستگاه نمیده قبلش هرچی به ۳۴ هفته نزدیکتر باشی کمتر تو دستگاه میمونه خدایا شکرت تنهام نزار
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 هرچی دوس داشتی مهم نیس گازشو بگیر بخور دلستراصلادوس ندارم.کباب و میوه (موز..گیلاس...گلابی.سیب.هلو)میخورم.بابستنیولی دلسترمیگن خیلی خوبه
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 عه؟!!! جدی؟؟ منم گاهی میشم البته خوب میشه خطرناکه پس؟؟؟؟ اره...نه دیگ اگ دکترت نگفته یا دلیلی برا زایمان زودرس نداری جای نگرانی نیس خدایا شکرت تنهام نزار
faezehdednaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 33 دردای انقباضیت و مراقب باش عزیزم دونه به بنداز تو اب بخور نشاسته هم خوبه سینت نرم میشه مرسی عزیزم
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 دلستراصلادوس ندارم.کباب و میوه (موز..گیلاس...گلابی.سیب.هلو)میخورم.بابستنی ولی دلسترمیگن خیلی خوبه بستنی هم عالیه آخرین بار وزنش چقد بود،؟ خدایا شکرت تنهام نزار