2777
2789
عنوان

.💖💖💖بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 70 پست
ایشالا ک زایمان زودرس نمیکنی.دوست من ۳۶ هفته زایمان کرد بچش دستگاه نرف اما باید تا ی عفته قبل زایمان ...

امروزبهش گفتم‌دیگه امپول ریه نیازنیست گفت نه.پس باید بهش بگم دوباره بهم بده ۱۵روزپیش۶تازدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امروزبهش گفتم‌دیگه امپول ریه نیازنیست گفت نه.پس باید بهش بگم دوباره بهم بده ۱۵روزپیش۶تازدم 

عزیزم دکترت بهتر میدونه منم ۲۷ هفته زدم دیگ نزدم الان ۲۹ هفتم فعلا زایمان نکردم اما دکتر گفته بود دیگ مشکلی نیس ۳۰ هفته رو هم رد کنی خطر رفع میشه خودتو نگران نکن آمپول بیارم خوب نیس خدای نکرده دیابت میگیری

خدایا شکرت تنهام نزار
ممنون عزیز۲۶هفتم پادرد و اخه اکثرخانوم باردارا دارن دل دردت چه مدلیه؟؟؟ اسهالم هیچ ربطی به زایمان ...

تویه گروه پرسیدم .گفتن اسهال نشانه زایمان زودرس هس ترسیدم.

مثل انقباض میگیره ول میکنه...

من سرمانخوردم ولی۴روزه همش سرفه میکنم چی بخورم بهترمیشم؟

ممنون عزیز۲۶هفتم پادرد و اخه اکثرخانوم باردارا دارن دل دردت چه مدلیه؟؟؟ اسهالم هیچ ربطی به زایمان ...

عزیزم یکی ازدعلایم زایمان اسهاله 

خدایا شکرت تنهام نزار
یعنی باوجودامپول ریه ک زدیم زودزایمان کنیم تودستگاه نمیزارن؟

چرا میزارن چون هفتمون حیلی پایینه بعده ۳۴ تو دستگاه نمیده قبلش هرچی به ۳۴ هفته نزدیکتر باشی کمتر تو دستگاه میمونه

خدایا شکرت تنهام نزار
دلستراصلادوس ندارم.کباب و میوه (موز..گیلاس...گلابی.سیب.هلو)میخورم.بابستنی ولی دلسترمیگن خیلی خوبه

بستنی هم عالیه آخرین بار وزنش چقد بود،؟

خدایا شکرت تنهام نزار