2777
2789
عنوان

افسردگی گرفتم؟

101 بازدید | 18 پست

ده ماهه از روزی که با نامزدم قطع ارتباط شدیم و طلاق گرفتیم میگذره ، خیلی دوسش داشتم تو اوج وابستگی و توی یه شرایط خیلی بد ولم کرد و مهلک ترین ضربه رو به من زد الان نه تنها فراموشش نکردم بلکه روز به روز بیشتر بهش فکر میکنم ، با خونوادم صحبت نمیکنم همش تو اتاقمم و هر روز گریه میکنم غذا نمیخورم حوصله به خودم رسیدن دیگه ندارم همش خودمو سرزنش میکنم و خودمو مقصر میکنم اینو اونو مقصر میکنم حس اینکه حتما من بدم و من به درد نخور و بی ارزشم منو داره نابود میکنه، مشغولیتم هم زیاده اما بازم اروم نمیشم ، پیش هر روانشناسیم میرم خوب نمیشم ، موندم چکار کنم چون به اخر خط رسیدم و از زندگیم سیرم و فقط هر روز دعا میکنم زود بمیرم

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دوباره بهش پیام ندادی؟

قبل از طلاق کلی اصرارو التماس کردم گفت حسی بهت ندارم و نمیخوامت برو ، خونوادم رفتن درخواست طلاق دادن بعد از اینکه اون همه چیو تموم کرد اما من بازم طاقت نیاوردم و بدون اجازه خونوادم بهش پیام دادم که نکن بیا بریم حل کنیم اما گفت الا بلا نه ، اونقدری این یهویی رها کردنش منو تو شوک برده که دارم نابود میشم

تابلو هست کسی رو پیدا کرده تو رو ول کرده .... من جنس این کثافتها رو میشناسم تا جدید پیدا نکنن قبلی ر ...

پیش هر روانشناسی رفتم همینو گفت ، من تا لباس عروسو خریده بودم فکر کن چقدر تلخه برای یه دختر این صحنه ، الان از کنار مزون لباس رد میشم زار زار گریه میکنم

ببین من ۳۴ سالمه حداقل ۱۸ سال تو پسرا بودم . تا کیس جدید پیدا نکنن محاله قبلیه رو ول کنن هر چقدرم که ...

دقیقا حرفای روانشناسامم همین بود اما متاسفانه من خودم چون اون تنها فرد زندگیم بوده و اهل دوس پسر اینام نبودم فک میکنم نه اون اینجوری نبوده بقیه دارن اشتباه میکنن😔

احساسی برخورد نکن دوست من تو ۳ ماه دوبار نامزد کرد خودخواه باش مردا ارزش ندارن . همون لباس رو که خری ...

مرسی گلم اما دلم شکسته نمیتونم دل ببندم انگار😔

یه دختر دیگه رو دیگه مرتیکه عاشق شده

روانشناسم میگفت طرف زنش خیانت جنسی کرده دوسش داره ولش نمیکنه اونوقت نامزد تو بهونه دوتا بگو مگو رو میکنه و ولت کرده؟گفت شک نکن کسیو پیدا کرده تو نفهمیدی اما من باورم نمیشه