2777
2789
عنوان

زود بهم جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 30 پست

نه چه بدی 

چرا همه چیو به هم ربط میدین 

شوهرت خونه زندکیش جداست اصلا برنانه های خودشو داره چکارش داری 

نری باش دعوا که اصلا بحق نیست

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عقدن هنوز تو خونه خودشون که نرفتن مهمون بیاد خونه خودشون شوهر نباشه بد باشه ...😠

خب من اینو میدونم اخه ما هر هفته خودمون بیرونیم دوتابی بعد مدتها با دوستاش از هفته پیش قرار گذاشته ک بره 

بعد من تو همسایگیمون دیدم ک داماد همیشه هم خونه پدر زنش نیس در دوران عقد 

نه چه بدی  چرا همه چیو به هم ربط میدین  شوهرت خونه زندکیش جداست اصلا برنانه های خودشو دا ...

شما متاهلی ؟من از مشاور راجب ایم چیزا پرسیدم گفت اونم زندگی شخصی خودشه دلش تفریح میخاد گاهی

منم که همینو میگم 

عزیزم ممنونم .ی چیز دیکه من خیلی ب چیزای پیش پا افتاده فک.میکنم مث این سوالی ک الان پرسیدم .کلا عمده نگرانیم این شده 

همش احساس میکنم شدهرم باید کنار من باشه برای من باشه 

شما متاهلی ؟من از مشاور راجب ایم چیزا پرسیدم گفت اونم زندگی شخصی خودشه دلش تفریح میخاد گاهی

اره متاهلم‌

اخه عقدین هر کس خونه پدرشه تو خونه خودتون نیستین که بله باید یکم با دوستاشم باشه که فک نکنه بدست اورون شما مساوی از دست دادن بقیه است بعد حس میکنه تو اسیرش کزدی مخدودش کروی زندانبانشی برا توهم باید اینحور باشه

عزیزم ممنونم .ی چیز دیکه من خیلی ب چیزای پیش پا افتاده فک.میکنم مث این سوالی ک الان پرسیدم .کلا عمده ...

وسواس روحی گرفتی ... خیلی بهش نچسب احساس خفگی کنه  تو هم با دوستات برو بیرون

...
اره متاهلم‌ اخه عقدین هر کس خونه پدرشه تو خونه خودتون نیستین که بله باید یکم با دوستاشم باشه که فک ...

کاملا حرفتون درسته .بخدا اینا میدونم اما میگم ای وای نکنه من چیزی نگم انوقت عادت بشه براس دیگه همش بره بیرون 

شوهرم همه چیزش ب وقته .اما من همه چیزم شده ایشون  اصن نمیدونم چیکار کنم

پس مشکل از شماست البته اکثر دخترا اینحورن حساس نشو این دورانم میگدره

پس مشکل از شماست البته اکثر دخترا اینحورن حساس نشو این دورانم میگدره

ز غذا افتادم لاغر شدم بس ب این چیزا فک میکنم الان چن اخر هفته داره می ه با دوستاش بیرون من ی هفته استرس گرفتم 

ز غذا افتادم لاغر شدم بس ب این چیزا فک میکنم الان چن اخر هفته داره می ه با دوستاش بیرون من ی هفته اس ...

اگه دوستای متاهل داره یا دوست متاهل همسن تو فامیل بااونا برنامه بچین برین بیرون که اعصابتم خورد نشه

اگه دوستای متاهل داره یا دوست متاهل همسن تو فامیل بااونا برنامه بچین برین بیرون که اعصابتم خورد نشه

اخه میدونید هر هفته با من یا خانوادم بیرونیم تا دیر وقت 

اما این هفته میگه میخام با دوستام بذم دوستاش هم خوبن 

اخه میدونید هر هفته با من یا خانوادم بیرونیم تا دیر وقت  اما این هفته میگه میخام با دوستام بذم ...

خوب پس دیگه چته خودت جواب خودتو ادی قرار نیست همیشه اویزون خونواده شما باشه فردا میگن این چه دامادایه انکار خونه زندگی نداره الان تقریبا متعادل هستیت دیکه

من خودم عقد بودم شوهرم خیلی دورو ورم میپلکید بااینکه دوسش داشتم ولی خیلی عصبی بودم ارینکه همش پیشمه انکار نمیتونستم نفس بکشم تا یه مدت دور شدیم از هم دوباره دلم براش تنک شد حال و روزم بهتر شد ولی واقعا اون روزا نمیتو نستم تحملش کنم