2777
2789
عنوان

آمپول h C J

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 62 پست
توی مطب خصوصی که رفتم به دکتر از روز اول گفتم میخوام سریع باردار بشم ، اونم هر ماه از روز سوم تا پنج ...

با این داروها وقتی میرفتی سونو تخمک داشتی؟سایزشون چن بود؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
با این داروها وقتی میرفتی سونو تخمک داشتی؟سایزشون چن بود؟

آره تخمک داشتم من دوماه اول که دکتر میرفتم و سونو میشدم بدون دارو بودش و تخمک بالای 18 داشتم و فقط آمپول اچ سی جی میزد که آزاد بشه ولی از ماه سوم لتروزول هم تجویز کرد ، البته قضیه تخمک داشتن به بدن هر شخصی مربوطه و هرکسی با شخص دیگه متفاوته یکی خودش تخمک گذاریش خوبه یکی دیکه با ده تا آمپول اچ ام جی هم تخمک خوب نداره ، بهرحال مهم اینه که من نتیجه نگرفتم 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آره تخمک داشتم من دوماه اول که دکتر میرفتم و سونو میشدم بدون دارو بودش و تخمک بالای 18 داشتم و فقط آ ...

عهههه پس شما خیلی خوب بوده بدون دارو تخمک داشتین.من نه تنبلب داشتم باید حتما دارو استفاده میکردم فک کردم شما هم تنبلی دارین.میخاستم بگم حتما متفورمین رو بخورین تا وقتی که حامله شدین دکار برا من تاکید میکرد اصلا قطعش نکن.واینکه هر ما که حامله نمیشدم دوز داروهامو بیشتر میکرد.اخه اینجا خیلیا دیدم چندماه میرن دکتر ولی دکترشون همون دارو ماه قبلشون رو ادامه میداد که میگفتم به دکترشون بگن که نتیجه نمیگیرن حداقل یبارشم که شده دوز داروهاشون رو بیشتر کنه.بعدم اینکه اصلاا سردی نباید خورد مخصوصا لبنیات ترشی ها خیار گوجه سالاد ابغوره گوشت مرغ و گوساله لواشک و... اگرم اگرم هوردیم حتما یه چای دارچین یا اینجور چیزا بخوریم.من خیلی چای دارچین زنجبیل خوردم.و بعد اینکه حتما رابطتتون عمیق باشه نه فقط یه رابطه باشه بخاین حامله باشه.من واقعا این موضوعات رو خیلی اثر گذار میدونم چون تجربه کردم.و اینکه کلا تو فکر حاملگی نباشی با خودت بگی شد شد نشدم بیخیال یبار دیگه چون واقعا اهمیت ندی نتیجه میگیری.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...