2777
2789
عنوان

آمپول h C J

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 62 پست
من اقدامم عزیزم، منتظرم پریود بشم دارومو مصرف کنم برا من کلومیفن و هاش سی جی تجویز کرده دکترم، انشال ...

ان شالله نتیجه میگیرید عزیزم ، خداروشکر سنتون مناسبه و خیلی از خانمها با همین داروها تو همین سایت باردار شدن حتی بعضی هاشون گفتن تنبلی شدید هم داشتن حالا شما که یکم تنبلی دارید ،،،، افرادی مثل هم استثنا هستن که نتیجه نگرفتن شما حتماً نتیجه میگیرید

همون شب مثبت شد؟  

نه عزیزم یه روز از پریویم گذشت بی بی چک زدم.اخه من پریودیم منظمه برا همین شک کردم چرا نشدم زدم دیدم مثبت شد.تازه من شوهرم یه کوچولو کم تحرکی هم داشت.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

برات صلوات فرستادم ، ان شالله بزودی باردار بشید ، بله خیلی شلوغه و خیلی از هزینه بر ولی خب من مطب خص ...

عزیزم روند درمانت چجوریه تو مطب خصوصی که میرفتین.برام توضیح میدین چحور بهتون دارو میداد و اینکه چجور بود تخمک هاتون

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
برات صلوات فرستادم ، ان شالله بزودی باردار بشید ، بله خیلی شلوغه و خیلی از هزینه بر ولی خب من مطب خص ...

عزیزم اتفاقا به نظر من مشکلشون همینه الان اگه مشکلی که باعث ناباروریه من میشه وقتی دوطرف مشکلی نداسته باشند رو برای من توجیه نکنن یا حتی درمان نکن این درسته برم تو پروسهiuiو بعد ای وی اف .....خب همش عجله طوری عجله میکنند که امپولهایhmgرو پشت سرهم تجویز میکنند درصورتیکه خود این امپولا تا دوماه اثرش تو بدن میمونه....من دکترمو عوض کردم دوماه پشت سدهم بیبی چکام هاله داره نمبتونم تو کله اش فرو کنم اینجا مطلب خصوصی رفتم به من گفت یه مقدار تخمدانت فعال نیست اندومتر ممکنه مسکل داشته باشه و دوباره ازمایش دیگه ایی برای همسرم نوشت ازمایشی که خود مرکز انجامس نداد.... منم برات دعا میکنم عزیزم انشالله هرچی خیره برات پیش بیاد

تیکر به وقت سه سالگی دلبندم .......خدایا کمکم کن هیچکسی جز خودت ندارم دوستای مهربونم اگه خواستید برام صلوات بفرستید انشالله همهگی حاجت روا بشید یاحسین جانم یا حضرت محمد دامن منتظرها با اولاد صالح سبز باشه یاحسین جانم درگیر عدد شش شدم اقاجان ای به قربان شش ماه زهرا من به قربان شش ماهت حسین جانم کشتی نجات ممنونم من و به الله وصل کردی اقاجان (نی نی من داره لود میشه  � اینقد درصد دیگه مونده 🤭🤗😍❤💋💋💋 یه صلوات واسش میفرستی ) خدایا شکرت نینی منم دنیا اومد ..بعد از تحمل روزهای سخت از دست دادن جنین شش ماهه ام خداوند مهربان این دخترمو از گلهای بهشتی به اغوشم رسوند دوستای خوبم التماس دعا دارم از همه تون ❤😍❤❤ . تیکر به وقت یک سالگی   به زودی دخترم یکسالش تمام میشه روزهای سختی را گذروندم روزهای پرازاسترس و الرژی دخترم اما گذشت اللن دخترقشنگم روبروم خوابیده و هفته دیگه تولدشه من واقعا هنوزم باورندارم که این گل زیبا مال منه با تمام وجودم دوستش دارم بندبند دلم به خنده علیه اون وصله و نگاهش که دوتا تیلع مشکیه تو صورت سفیدش برق میزنه دخترزیبای من تولدت مبارک مامانی حتی اگه بمیرم رویای داشتن تو قشنگترین خاطره در اعماق قلب منه ممنون خداوند قادرو مهربان هستم 
عزیزم روند درمانت چجوریه تو مطب خصوصی که میرفتین.برام توضیح میدین چحور بهتون دارو میداد و اینکه چجور ...

توی مطب خصوصی که رفتم به دکتر از روز اول گفتم میخوام سریع باردار بشم ، اونم هر ماه از روز سوم تا پنج شب هر شب یک عدد لتروزول می داد بعدش میگفت مثلاً روز 11 یا 12 بیا سونو اخه تو مطبش سونو داشت منم میرفتم بعد سونو آمپول اچ سی جی تجویز میکرد که اکثراً میکفت همین امشب بزن و فردا شبش نزد یکی انجام بده ،داروها هم اسید فولیک و دو ماه هم قرص آهن و زینک داد بعدش اهن  و زینک قطع کرد 

ان شالله نتیجه میگیرید عزیزم ، خداروشکر سنتون مناسبه و خیلی از خانمها با همین داروها تو همین سایت با ...

ممنون خانمی، انشالله شمام دیگه این ماه مامان شدی و بیای تاپیک بارداری تو بزنی😘

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

خانوما منم امپول hcgدارم روز چندم تزریق کردین من دکترم نهم قاعدگی گفته.ولی همه جا خوندم روز 13.14 ح ...

شاید چون فاصله دوره هات کمه مثلا 21 روزه س طول سیکلت، من نامنظمم گفته 12 سیکل بیا سونو، 14 م سیکلت آمپول بزن، تعداد و نمیدونم چرا بعضیا یکی بعضیا دوتا میزنن 

هرچه در جستجوی آنی، آنی 💚

سلام خانما روزتون بخیر

کسی نائب برای حاجتش که قران وچله دعاها و زیارتها ونمازقضای میت میخونه نمیخواد؟؟😢😢

یس

رحمن

زیارت عاشورا

روش حقشناس 

حشر

حدیث کیا

زیارت جامعه 

انعام

و....

من هرچی و هرکاری بگین انجام میدم هزینشم هرچی پیشنهاد بدین قبول میکنم

😭

تروخدامهربون باشین

شاید چون فاصله دوره هات کمه مثلا 21 روزه س طول سیکلت، من نامنظمم گفته 12 سیکل بیا سونو، 14 م سیکلت آ ...

کم ک نیست از وقت اقدام دوره هام بهم خورده .دوبار باردار شدم ک هردو سقط شدن.دومیشو مجبور شدم کورتاژ کنم.حالام چشم براه...😭

الهی شکرت 
خانوما منم امپول hcgدارم روز چندم تزریق کردین من دکترم نهم قاعدگی گفته.ولی همه جا خوندم روز 13.14 ح ...

مهم اندازه فولیکولاتون بعد آمپول تزریق میشن من یه وقت روز ده زدم یه وقت یازده یه وقت دوازده ، من قبلنا دو تا باهم میزدم ولی این ماه یه دونه زدم ، به هرحال این بنظر دکترتونه

مهم اندازه فولیکولاتون بعد آمپول تزریق میشن من یه وقت روز ده زدم یه وقت یازده یه وقت دوازده ، من قبل ...

جالب اینجاست سونو هم تجوبز نکرده.ان شالله ک همگی نتیجه بگیریم

الهی شکرت 

من ماه دوم باقرص و امپول hmg و hcg باردار شدم چهارده روز بعد امپول رفتم ازمایش مشکوک بود 17 روز بعد موعدم بی بی زدم هاله انداخت فرداشم دوباره رفتم ازمایش مثبت بود

خدایاا مرسی که سالم بهم بخشیدیش🤱