2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔😔😔

535 بازدید | 28 پست

دختر خالم بهم گفت که سطح فرهنگ خانوادتون از ما خیلی پایین تر ، کنار تو به هیچ کس خوش نمی گذره،  خیلی حرف های دیگه... با اون یکی دختر خاله ام که از خارج امده قرار می گذارند میرن بیرون به من نمی گن با وجود اینکه بهشون گفتم منم خبر کنید... یکاری کرده اونیکی دختر خاله که از خاله دیگه ام هستش محل سگ بهم نمیده😢😢😢 به مامانم هم نمی تونم حرفی بزنم چون مریض بهش بگم غصه می خوره... مثل خوره تو وجودم دارم اب می شه نمی دونم چیکار کنم?

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

متاسفم واسه دختر خالت، روابطت باهاش کم کن مگه مجبوری با آدم با این طرز فکر در ارتباط باشی. اصلا چرا بهش گفتی میروند بیرون بهت خبر بدن تو خودت با دوستای خودت برو بیرون و خوش بگذرون و عکسای خوشگل بگیر بزار تو اینستا

متاسفم واسه دختر خالت، روابطت باهاش کم کن مگه مجبوری با آدم با این طرز فکر در ارتباط باشی. اصلا چرا ...

تازه عکساشون رو میزارن اینستا که من ببینم... 😞 دلم از بی کسی خودم می سوزه ... از اینکه خودشون بالاتر می بینند کلافه شدم... چون وضع مالیشون بهتره...

من 26 اون دختر خالم 32 اون یکی 25

سعی کن یکم خودت نگه داری.

یه مدت ازشون بی خبر شی .

ن زنگی نه پیامی ن خبری دختر خاله تم که از خارج بیاد یه مدت برمیگرده بعد دوباره اون یکی تنها میشه مجبوره اینبار اون بیاد سمتت بعدشم تو بکسی غیر  خودت نیاز نداری.

مغرور باش حتی اگر پسنداز اینده ت کلیه هات باشه.

عزیزم نظر یه آدم بیشعور برات مهم نباشه 

درضمن اون از طرف خودش حرف مفت زده 

و گرنه تمام اطرافیانت با اون که هم فکر نیستن 

خودت رو شاد نشون بده 

نزار دشمن شاد بشه 

بگه آها بدون ما هیچی نی 

قشنگ به خودت برس شاد باش 

بزار دق کنه ..حرص بخوره ..

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
تازه عکساشون رو میزارن اینستا که من ببینم... 😞 دلم از بی کسی خودم می سوزه ... از اینکه خودشون بالات ...

مگه شما دوستی نداری؟ هم کلاسی دانشگاهی همسایه ای چیزی؟ اگه هم نداری بازم مهم نیست با خانوادت عکس خوشگل و خیلی شاد بگیر تو  هم بزار . ناراحت نباشیا