2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 28 پست
واقعاااا از اون ۳۲ ساله ادم دیگه انتظار نداره 

بچه بودم من رو تو زیر زمین حبس می کرد می رفت تو حیاط صدای جیغ و دادم و بشنوه😓😓😓 الان همون حس رو دارم...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مگه شما دوستی نداری؟ هم کلاسی دانشگاهی همسایه ای چیزی؟ اگه هم نداری بازم مهم نیست با خانوادت عکس خوش ...

دوست دارم ولی خوب هر کدوم مشغول زندگی خودمون هستیم...

بچه بودم من رو تو زیر زمین حبس می کرد می رفت تو حیاط صدای جیغ و دادم و بشنوه😓😓😓 الان همون حس رو د ...

وا خب دختر خوب مشخصه از بچگی مشگل روحی روانی داشته بنده خدا به چشم یه مریض بببنشون 

وقتی نمیخوان باهات ارتباط بگیرن  .توکه نباید  خودخوری کنی. انتخابها  فرق میکنن. اون انتخابش  چیزی دیگه است توهم انتخابتو  تغییر بده اما  راجع به  نوع حرفایی که بهت زده رو بذار بحساب  بیفرهنگی  و بیادبی خودش وبازم  برات مهم نباشه. دوستای جدید یا قدیم خودتو  داشته باش. و شاد زندگی کن. واز چسبندگیهات کم کن تا خودت  راحت باشی. 

دوست دارم ولی خوب هر کدوم مشغول زندگی خودمون هستیم...

خب قرار نیست که همش با هم باشید یه قرار بزارید یه ساعتی باهم برید پارکی جایی خوش بگذرونید روحیتم عوض بشه. ببین این دو تا دخترخالت همین حالا از ذهنت پاک کن طرز فکرشون مسمومه که به فامیل خودشون میگند سطح پایین. سطح آدما تو اخلاقه فقط همین

من 26 اون دختر خالم 32 اون یکی 25

😐😐😐😐😐

فك كردم شما ١٤ سالت اون يكيا هم فوقش ١٦ سالشون باشه 

همتونم كه ماشالله خانم عاقل و بالغيد چرا اينكارا رو ميكنيد؟؟؟

اونا عين بچه ها عكس ميذارن شما دلت بسوزه شما هم غصشونو ميخوري 

من ٢٤ سالمه كل دغدغه زندگيم شوهرم و بچه هامن 

دختر خاله هام آخرين چيزين كه ممكنه بهشون فك كنم 😑😑

I wish i could turn back the colck.I’d find you sooner and love you longer.To my lovely husband ❤️❤️❤️😍😍😍

سلام خانما روزتون بخیر

کسی قران وچله دعاهای و زیارتها ونمازقضای میت نمیخواین؟؟؟😢😢

یس

رحمن

زیارت عاشورا

روش حقشناس 

حشر

حدیث کیا

زیارت جامعه 

انعام

و....

من هرچی و هرکاری بگین انجام میدم هزینشم هرچی پیشنهاد بدین قبول میکنم