چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سلام. به این فکر کنین که شما لایق بهترین ها هستین پس وقتی برای غصه خوردن ندارین. فقط نزارین افسردگیتون طولانی بشه. من حدود 10 سال افسردگی داشتم. وقتی به خودم اومدم دیدم بهترین سال های زندگیمو از دست دادم.
من مشاوره زیاد رفتم اما هیچ کدوم نتونستن بهم کمکی بکنن. همه چیز به ذهن خود ما بستگی داره و تنها کسی که میتونه کاری برامون بکنه خودمونیم. مطمئن باشین شما اگر اراده کنین میتونین به حال بدتون پایان بدین.
کاملا موافقم اما من هنوز نتونستم ک بهش غلبه کنم و اراده کنم...
همین امروز شروع کنین به تغییر. هر چند بار که شکست خوردین دوباره شروع کنین. من تازگیا با خودم میگم زندگی مثل یه مسئله ی سهل ممتنع میمونه. ینی از طرفی این دنیا ارزش غصه خوردن نداره و از طرف دیگه ما باید همه ی تلاشمون رو بکنیم تا به بهترین حالت ممکن تو این دنیا زندگی کنیم. البته بهترین حالت با توجه به شرایط زندگی و توانایی هامون. ولی اینو بدونین همه ی انسان ها توانایی های فوق العاده ای دارن که اگر بهشون پی ببرن تو بدترین شرایط میتونن خودشون که هیچ، دنیا رو متحول بکنن!
من نمی دونم دلیل افسردگی شما چی بوده اما حتی تو بدترین شرایط زندگی هم به این فکر کنین که توی کره ی زمین میلیون ها نفر شرایط مشابه یا بدتر از شما رو دارن و میلیونها نفر آرزو دارن جای شما باشن!