2789

منم افسرذگی دارم 

و دو سال پیش رفتم روانپزشک در اصل منو بزور بردن 

قرص اسنترا و رسپیریدون میخوردم ک چن ماه پیش مادرم برام زد یهو قطعش کرد :/ 

من الان بعد کنکور... باز همون حالو گرفتم... کلا تنهام.... خیلی تفکرات خانوادم محدوده...اینا همش عذابم میده.... 

منم افسرذگی دارم  و دو سال پیش رفتم روانپزشک در اصل منو بزور بردن  قرص اسنترا و رسپیریدو ...

بنظرم روانکاوی خیلی بهتره تا قرص خوردن،قرص  فقط تو همون بازه ای ک مصرف میشه اثرشو میذاره ولی بعدش چی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرم روانکاوی خیلی بهتره تا قرص خوردن،قرص  فقط تو همون بازه ای ک مصرف میشه اثرشو میذاره ولی بع ...

اره اما خداییش پول این جلساتشم زیاده... من میرفتم ی مدت بد نبود خوب بود اما ادم باید خودش قبول کنه ک تغییز بکنه 

شما وضعیتت چطوریه گلم؟ متاهلی مجردی؟ کلا ناشی از چیه این افسرذگیت؟ 

اره اما خداییش پول این جلساتشم زیاده... من میرفتم ی مدت بد نبود خوب بود اما ادم باید خودش قبول کنه ک ...

مجردم خیلی چیزا باعث شده ک این حال وروزم باشه در صورتی ک اطرافیانم ب شرایط من غبطه میخورن،خودم ب هیچی دلم خوش نیس...

سلام. به این فکر کنین که شما لایق بهترین ها هستین پس وقتی برای غصه خوردن ندارین. فقط نزارین افسردگیتون طولانی بشه. من حدود 10 سال افسردگی داشتم. وقتی به خودم اومدم دیدم بهترین سال های زندگیمو از دست دادم. 

من مشاوره زیاد رفتم اما هیچ کدوم نتونستن بهم کمکی بکنن. همه چیز به ذهن خود ما بستگی داره و تنها کسی که میتونه کاری برامون بکنه خودمونیم. مطمئن باشین شما اگر اراده کنین میتونین به حال بدتون پایان بدین.

کاملا موافقم اما من هنوز نتونستم ک بهش غلبه کنم و اراده کنم... 

همین امروز شروع کنین به تغییر. هر چند بار که شکست خوردین دوباره شروع کنین. من تازگیا با خودم میگم زندگی مثل یه مسئله ی سهل ممتنع میمونه. ینی از طرفی این دنیا ارزش غصه خوردن نداره و از طرف دیگه ما باید همه ی تلاشمون رو بکنیم تا به بهترین حالت ممکن تو این دنیا زندگی کنیم. البته بهترین حالت با توجه به شرایط زندگی و توانایی هامون. ولی اینو بدونین همه ی انسان ها توانایی های فوق العاده ای دارن که اگر بهشون پی ببرن تو بدترین شرایط میتونن خودشون که هیچ، دنیا رو متحول بکنن! 

من نمی دونم دلیل افسردگی شما چی بوده اما حتی تو بدترین شرایط زندگی هم به این فکر کنین که توی کره ی زمین میلیون ها نفر شرایط مشابه یا بدتر از شما رو دارن و میلیونها نفر آرزو دارن جای شما باشن!