2777
2789

به خیلی چیزا بستگی داره........

من خودم نر بیشتر دوست دارم(هر چند سگ ندارم)

هموطن عزیز،اگه مخالف من هستی،حتما ریپلای کن .خواهش و التماس میکنم که اگه دل پسر،دختر یا بنده ای رو شکوندید و ازش سو استفاده مالی و روحی کردید،ازش حلالیت بگیرید،(میدونم خیلی ها واسه ظلم هاشون توجیه میارن و به خودشون دروغ میگن که فلانی حقش بود یا من قصدم این نبود و یا شرایط اون روزهای من فرق داشت و باعث شد بد باشم اما باور کنید آه و نفرین اون اشخاص(یا شخص) آرامش واستون نمیزاره و تو همین دنیا روزگارتون رو سیاه میکنه،پس حلالیت بگیرید تا رنگ آرامش رو ببینید وگرنه پیش خدا درد دل کردن و اشک ریختن سودی نداره چون حق الناس هست. ممکنه اون انسان که شما به خاطر  پول و غرور باهاش بازی کردید زندگیش و روح و روانش تا ابد نابود شده باشه.پس اگه میخواید تو این دنیا و دنیای ابدی اروم باشید برید پیشش و اشک بریزید و جبران کنید.خدا از ادمایی که ادعای زرنگیشون میشه و ظالم هستن بدجوری تقاص میگیره...و پوستشون رو تو همین دنیا میکنه...ا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ نر بخریم یا ماده؟؟؟!!!

ساین پدریگ که یکی از معتبرترین سایت های مربوط به سگ میباشد میگوید اگر سگ خوب مخواهید سگ نر بخرید ! اما اگر سگ عالی میخواهید سگ ماده بخرید … این نوشته بعد از سالها تجربه فروش و نگهداری سگ و ترجمه مقالات خارجی می باشد که امیدواریم برای دوست داران سگ کمکی باشد

رفتارشناسی :

نرها نیاز به توجه ، بازی ، جست و خیز کردن و توجه بیشتری نسبت به ماده ها دارند

هاپ نرها بیشتر از ماده هاست و این هاپ در زمان بلوغ بسیار زیاد می شود

ماده ها احساسی تر و وابسته تر به صاحب خود هستند ولی این احساس در نرها هم وجود دارد اما کمتر است

برای کسانی که به گربه علاقه دارند سگ ماده گزینه مناسبتری می باشد

احساس جنگجویی با جنس موافق در هر دو جنس وجود دارد

برای سگهای کم صدا و خانگی جنسیت ماده پیشنهاد می شود

تریبت :

سگهای ماده راحتر از سگ نر تربیت میشوند . سگهای نر عموماً بسیار باهوش هستند اما در کنار این باهوشی چون علاقه زیادی به بازی و جست و خیز دارند دیرتر از گونه ماده خود به تربیت پاسخ میدهند

رابطه با کودکان :

در رابطه با کودکان همه حیوانات مهربان هستند اما چون سگ ماده مهربانتر و احساس مادری دارد رابطه بهتری با کودکان دارد اما این دلیل نمیشود که بگوییم سگهای نر هم رابطه ای با کودک ندارند

نگهبانی :

با خواندن مطالب بالا متوجه شدیم که سگ های نر عصبی تر ، قویتر ، پر جنب و جوش تر و پر پارس تر از سگهای ماده هستند . پس ما برای نگهبانی نیاز به این فاکتورها داریم . اما بسیار سگهای ماده ای هم دیدیم که همانند سگهای نر نگهبانی میدهند

ماده

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

نمیدونم...همه شون گوگولی ن...نژاد گلدن خیلی نازن.... تو ایران هست؟! یا من کم میبینم؟!

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
😑حیوونا پری میشن؟

اره دیگه نمیدونستی؟ همشون پریود میشن حتی زن همسایمون خرگوش داشت یه لخته خون چندش دیده بود تو خونشون

خرگوشه پریود شده بود

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
اره دیگه نمیدونستی؟ همشون پریود میشن حتی زن همسایمون خرگوش داشت یه لخته خون چندش دیده بود تو خونشون ...

فقط خرگوش ميشه

من به دوستی مجازی اعتقادی ندارم! و در این فضا با احترام به همه عزیزان، با توجه به تجربه ام ،هیچ درخواست دوستی را نمی پذیرم🙏🏻

نخر 

کسانیکه سگ دارن تمام زندگیشون موی سگ هست از یخچال و قابلمه ناهار تا تخت و فرش و مبل 

من موی خودم تو غذا باشه حالم از زندگی بهم. می خوره بعضیا موی سگ از ته حلق شون بیرون میکشن 

یه وابستگی دیوانه وار غیر طبیعی هم به سگ پیدا می کنن از نوع آنرمال یکی بچه  کوچیک‌ شو و بخاطر سگ چنان کتک زده بود که کبود شده بود. بعضی ها از درک حیوان بودن سگ خارج میشن نمی پذیرن که سگ انسان نیست و باید مثل سگ زندگی کنه با شرایط یه سگ نه عین یه دلقک ، کسانیکه سگ دارن به مرور منطقشون ایراد پیدا می کنه تجربه کردما البته این مشمول ایرانی هاست که تو هر کاری افراط و تفریط دارن