2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نر خوشگل تره

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

تفاوت کمی بین توله سگ نر و ماده در هشت هفتگی وجود دارد. با این حال ، توله سگها مدت زیادی توله سگ نمی مانند. آنها سریع رشد می کنند ، بنابراین شما واقعاً باید تفاوت بین سگ های ماده و نر را پس از بلوغ در نظر بگیرید. دو جنبه اصلی سگهای بزرگسال وجود دارد که ممکن است در تصمیم گیری شما هنگام انتخاب بین توله سگ ماده یا نر تاثیرگذار باشد. اینها فیزیولوژی و خوی سگ است. بیایید ابتدا نگاهی به تفاوت های جسمی بیندازیم. بیایید با موارد واضح شروع کنیم – سگهای ماده و نر دارای سیستم تولید مثل و اندام تناسلی متفاوت هستند. اما تفاوتهای دیگری نیز وجود دارد که ممکن است در نظر بگیرید. نیکول الیس می گوید به طور متوسط ، توله سگهای نر کمی بزرگتر از ماده ها هستند.البته همه سگهای نر از همه سگهای ماده بزرگتر نیستند. – بنابراین اگر اندازه سگ برایتان مهم است این نکته را در ذهن داشته باشید. طبق بررسی ها petMD ، سگهای ماده نیز سریعتر از نرها به بلوغ می رسند ، این ممکن است به این معنی باشد که سگ ماده از سگ نر در همان سن بالغ تر است در نتیجه ممکن است راحت تر تربیت شود. نیکول الیس خاطرنشان می کند: تفاوت بسیار کمی بین جنسیت در سنین پایین وجود دارد. وی می افزاید: “هر چه پیرتر می شوند و هورمون ها وارد بدن می شوند ، شما تفاوت را مشاهده می کنید. اما هنوز هم ، اغلب این اختلافات خیلی مهم نیستند. ” بسیاری از تفاوت های بیولوژیکی بین سگ های ماده و  نر به هورمون های تولید مثل آنها مرتبط است. با این حال ، دکتر ریشتر می گوید رفتار یک سگ می تواند تحت تأثیر هورمون ها قرار گیرد.
https://petfile.ir/male-vs-female-dogs-which-one-is-right-for-you/

من بخاطر پریود اصلا حیوون ماده دوس ندارم

تو خودت مگه پریود نمیشی.؟ یچیز طبیعیه تازه پوشک دارن

#زن-ضعیف-نیست . به افکار قدیمی پایان بدین و یکم از منابع معتبر تحقیق کنین . خانوما به خودتون افتخار کنین شما از نظر سیستم ایمنی بدن ، جسمی ، روحی ، مغزی و خیلی چیزای دیگه خیلی خیلی قوی هستین . اصلا ضعیف نیستین . خودتونو باور داشته باشین و از حقوق انسانیتون مطلع باشین . روی ذهنتون و خودتون تمرکز کنید ، الویتتون خودتون باشه ، عاشق خودتون باشید، هرگز در مقابل توهین به جنس خودتو سکوت نکنید ، شما ناموس هیچکس نیستید.تاپیک دومم‌و ببینید