2777
2789
وای من اگه به یکی دیگه فکر کنم بخاطر شوهرم از عذاب وجدان میمیرم شما چطوری میتونید گریه کنید 😕

زمین گرده فدای تو بشم انقدر به منه دل شکسته خرده نگیر که دارم دق می کنم.

شوهرم همیشه انقدر خسته و درگیر کاراشه که گریه های منو هیچ وقت نمی شنوه

[QUOTE=99972556]وای من اگه به یکی دیگه فکر کنم بخاطر شوهرم از عذاب وجدان میمیرم شما چطوری میتونید گر ...

عزیزم وقتی دلبستگی هاتو بهش ترجیح دادی و باهاش نرفتی قطعا عشقت اونقدرام پرشور و حرارت نبوده منم بخاطر همسرم از شهرم رفتم درسته اونجام به خیلی چیزا وابسته بودم ولی هیچکدوم برام باارزش تر از همسرم نبود و دقیقا مثل داستان شما بعد چندسال برگشتیم همون شهر خودمون

شما هم خودت انتخاب کردی الانم فقط احساساتی شدی امیدواذم زود فراموش کنی

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااااااای.نفهمیدی ازدواج کرده یا نه؟به همین فکر کن که جونیتو فدای خودش کرد ولت کرد رفت ازش بدت میاد ...

انقدر تو پست هاش گشتم که فهمیدم ازدواج نکرده.....

دخترا الان راحت اند. یکیشون نوشته انقدر شما رو دوست دارم ....چی,میشه هم استادم باشید هم همسرم....اینم علامت عصبانیت گذاشته

فقط میدونم یه زن اگر زیبا باشه اگر پولدار باشه اگر مغرور وقد وعصبانی باشه اگر به هیچ کس نیازی نداشته باشه ولی در مقابل مردا یه ادم ضعیفه.نمیدونم عشقت چه کرده که اینقدر عاشقشی.ونتونستی فراموشش کنی.امیدوارم از یادت بره هرچند میدونم خیلی سخته.

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...
عزیزم وقتی دلبستگی هاتو بهش ترجیح دادی و باهاش نرفتی قطعا عشقت اونقدرام پرشور و حرارت نبوده منم بخاط ...

دیدی گفتم قضاوت می کنی؟؟

پدرم اون موقع ها اواخر عمرش,بود.حالش خراب بود. کلیه هلش از کار افتاده بود. دیالیز میشد. یه چشمش,نابینا شده بود.

وصعیت وخیمی داشت. دوست نداستم تو اون شرایط بد مدر و مادرم رو که تکیه گاهشون بودم رو بزارم و برم.درست بعد از اون ماجرا پدرم فوت کرد و مادرم چون خیلی وابسته بود دچار شوک عصبی سد و افسردگی گرفت. شما بودی چیکار می کردی

عزیزم وقتی دلبستگی هاتو بهش ترجیح دادی و باهاش نرفتی قطعا عشقت اونقدرام پرشور و حرارت نبوده منم بخاط ...

دعا می کنم که هیچ عزیزی تو دو راهی عشق و خانواده قرار نگیره که بد دردیه

دعا می کنم که هیچ عزیزی تو دو راهی عشق و خانواده قرار نگیره که بد دردیه

الهی عزیزم 😰😢

الان دیگه چیکار میشه کرد؟به این فکر کن که دیگه ۸سال گذشته همه چی تموم شده

نمیدونم واقعا 😢

لزومي ندارد من هماني باشم که تو فکر مي کني ، من هماني ام که حتي فکرش را هم نمي تواني بکني ...لبخند مي زنم و او فکر ميکند بازي را برده ، هرگز نمي فهمد با هر کسي رقابت نمي کنم...زانو نمي زنم، حتي اگر سقف آسمان ، کوتاهتر از قد من باشد ! زانو نميزنم، حتي اگر تمام مردم دنيا روي زانوهايشان راه بروند ! من زانو نميزنم...درگير من نشو، همـدم نميشوم
فقط میدونم یه زن اگر زیبا باشه اگر پولدار باشه اگر مغرور وقد وعصبانی باشه اگر به هیچ کس نیازی نداشته ...

الان از نظر اطرافیان من یه زن قدرتمند و با صلابت مردونه هستم که دارم یه مجموعه رو می چرخونم....ولی نمی دونند ت  این دل من چه آشوبیه

الهی عزیزم 😰😢 الان دیگه چیکار میشه کرد؟به این فکر کن که دیگه ۸سال گذشته همه چی تموم شده نمیدونم ...

شیسا دلم آروم نمیشه....دارم دق می کنم...خیلی دلم براش تنگ شده

چند ساله ازدواج کردی؟ 

کاش ازدواج نکرده بودی

بچه هم داری؟ 

الان از نظر اطرافیان من یه زن قدرتمند و با صلابت مردونه هستم که دارم یه مجموعه رو می چرخونم....ولی ن ...

میفهممت.عزیزم داری گریه میکنی منم دعا کن شوهرمو دوست دارم.مجبورم ازش جدابشم.میترسم منم یه روز مثل شما بشینم براش گریه کنم.برات دعا میکنم درد دلت سنگینه.خدا کنه فراموشش کنی.

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

آخه اون چطور تونست تو رو بعد ۱۰سال فراموش کنه؟ 😰

میفهممت.عزیزم داری گریه میکنی منم دعا کن شوهرمو دوست دارم.مجبورم ازش جدابشم.میترسم منم یه روز مثل شم ...

اخ اخ .....خدا به داد دلت برسه.

منکه هزار بار می خوام فراموشی بگیرم بلکه ازین.درد خلاص شم.ولی نمیشه.

خدا کمکت کنه